Magento en CRM E-Commerce Specialist

Magento Webwinkelsoftware bereikt de 1 miljoen Downloads

Magento de relatief jonge loot onder de Open Source webwinkels heeft een belangrijke milestone bereikt. De Magento webwinkel Open Source software is inmiddels meer dan 1 miljoen keer gedownload.

Het Magento team is de community dankbaar voor deze blijk van waardering. Inmiddels bestaat (juli 2009) Magento 16 maanden en is daarmee nog steeds een relatief jong product op de Open Source webwinkel markt. Zo heeft een Magento webwinkel implementatie nog de nodige voeten in aarde en hebben de meeste gebruikers behoefte aan een partner voor hun Magento webwinkel realisatie. Ook Magento hosting is nog volop in ontwikkeling; door de moderne systeemeisen is niet ieder webhostingbedrijf in staat om Magento lekker te laten draaien.

Bij Vicus kunt u natuurlijk terecht voor alle Magento dienstverlening waaronder Magento webwinkel beheer, Magento maatwerk en hosting.

Vicus is een ervaren Open Source dienstverlener gespecialiseerd in Open Source webtoepassingen. Wij helpen u graag op weg en ondersteunen u in het gebruik van onder andere Open Source webwinkels.