Een uitgebreide webwinkel beginnen is makkelijker dan u denkt

Een internetwinkel is langzamerhand een must voor elke retailer. Maar niet elke retailer heeft de kennis in huis om er mee te starten. Vicus helpt u verder.

Om online succesvol te zijn moet er nog wel e.e.a. gebeuren. De winkel moet worden ontworpen en ingericht. Wellicht heeft u ook al een kassa en wilt u het voorraadbeheer delen. Vervolgens moet de logistiek worden ingericht.

Met Vicus kiest u voor een partner die u geheel kan begeleiden in alle aspecten van e-commerce. Denk aan de internetkassa om uw klanten online te laten betalen, nieuwsbrieven, de logistiek, retouren maar ook internetmarketing en optimale vindbaarheid in zoekmachines zoals Google zijn belangrijke factoren. Een winkel bij Vicus is gelukkig geen standaard oplossing.

Wij installeren voor u een Open Source webwinkel (bijvoorbeeld Zen Cart, osCommerce of Magento) en gaan met u aan de slag om deze samen met u in te richten zodat een winkel ontstaat die past bij de stijl en het karakter van uw huidige winkel.

Eenvoudig beheer van uw webwinkel

Beheer je productassortiment, maak facturen en pakbonnen, bekijk de voortgang van orders. Voorraadbeheer, uitverkoop, alternatieven en aanbevelingen, het mailen van klanten.

Uitgekiende Betalingsmogelijkheden

Vicus installeeert een internetkassa naar keuze (bijvoorbeeld Ogone, Buckaroo of MultiSafepay) waarmee uw webwinkel beschikt over naar keuze overschrijvingen, rembours, PayPal, iDEAL, creditcard en machtigingen.

Marketing

Er zijn standaard veel hulpmiddelen om de webwinkel te promoten zoals kortingsbonnen, uitverkoop en een nieuwsbriefmodule.

Website-ontwerp

Voor het ontwerp kun je kiezen uit standaard-sjablonen die helemaal naar eigen behoeften kunnen worden aangepast. Bij onze referenties kunt u voorbeelden vinden van ontwerpen of u kijkt op de website van Zen-cart.nl.

Uw eigen pakkende domeinnaam

Bij de abonnementen zijn een eigen domein en e-mailadressen inbegrepen (zowel pop als webmail).