Magento en CRM E-Commerce Specialist

Magento Open Source 2.4.1 release notes

De nieuwste versies van Magento Open Source 2.4.1, Security-Only Patch 2.4.0-p1 plus Magento Open Source 2.3.6 zijn nu beschikbaar. Met belangrijke updates op het gebied van beveiliging en prestaties,.


Magento Open Source 2.4.1 bevat verschillende verbeteringen, kwaliteitsverbeteringen en upgrades.

We raden aan zo snel mogelijk te upgraden om ervoor te zorgen dat jouw sites veilig, compliant en geoptimaliseerd blijven voor het allerbeste prestatieniveau voor dit seizoen.

De belangrijkste kenmerken van deze release zijn:

Blijf veilig en blijf compliant

we hebben CAPTCHA toegevoegd voor verbeterde beveiliging van het plaatsen van bestellingen en WEB API-eindpunten die zijn gekoppeld aan betalingsinformatie. Evenzo hebben we in 2.4.1 SameSite-ondersteuning voor cookiekenmerken toegevoegd.

Snellere content creatie en verbeterde storefront-ervaring

We verbeteren nog steeds de contentworkflow in Magento Open Source 2.4.1. De nieuwe Media Gallery, geïntroduceerd in Magento Open Source 2.4, maakt nu bulkafbeeldingen, duplicaatdetectie en aangepaste metadata mogelijk. We verlagen ook de waarde en tijd om aan te sluiten voor headless storefronts, aangezien we nog steeds PWA Studio-componenten uitbouwen en GraphQL-dekking uitbreiden voor belangrijke Magento Open Source-mogelijkheden, inclusief productrecensies, cadeau-opties en beloningen.

Lees via deze link de volledige release notes

Laat een reactie achter