Magento 2 Mobile OTP Login Pro

Met Magento 2 Mobile OTP Login Pro kunnen klanten zich snel en moeiteloos aanmelden via hun mobiele nummer, waardoor de noodzaak om wachtwoorden te onthouden wordt geëlimineerd. Klantaccounts aanmaken wordt zo nog makkelijker. De extensie biedt een beveiligd proces voor aanmelden, registreren en wachtwoordherstel door middel van One Time Passwords (OTP).

Wat lost dit nu allemaal op?

Bij de meeste webshops maak je als klant een account aan en kun je deze benaderen door middel van een gebruikersnaam en wachtwoord. Consumenten hebben om die reden vaak talloze inlognamen en wachtwoorden om te onthouden. Dit los je op met deze OTP extensie.

Een ander probleem wat je verhelpt bij de (potentiële) klant is het lange proces van registreren. Deze wordt aanzienlijk verkort en zo wordt het aantrekkelijker om het proces af te maken.

En, niet onbelangrijk, kun je de lay out aanpassen. Er zijn een aantal standaard templates, maar je kunt ook eigen afbeeldingen toevoegen om het bij jouw huisstijl te laten passen.

We hebben de belangrijkste kenmerken op even op een rij gezet hieronder:

Registreren/Inloggen/Wachtwoord herstellen met mobiel nummer: Klanten kunnen hun mobiele nummer gebruiken voor het registreren, inloggen en herstellen van wachtwoorden, waardoor het proces efficiënter en gebruiksvriendelijker wordt.

Toegang tot inloggen met zowel OTP als wachtwoord: Flexibiliteit voor gebruikers, aangezien ze kunnen kiezen tussen inloggen met een eenmalig wachtwoord (OTP) of hun gebruikelijke wachtwoord.

Wachtwoord herstellen via mobiel nummer of e-mail: Klanten hebben de mogelijkheid om hun wachtwoord te herstellen door middel van hun mobiele nummer of e-mailadres, wat extra gemak biedt.

Verificatie van het mobiele nummer van de klant met OTP: Een extra laag beveiliging wordt toegevoegd door klanten te laten verifiëren via een eenmalig wachtwoord, waardoor de authenticiteit van hun mobiele nummer wordt gegarandeerd.

Inlog-e-mailmeldingen naar klanten: Klanten ontvangen meldingen per e-mail om hen op de hoogte te stellen van succesvolle inlogpogingen, waardoor ze bewust blijven van activiteiten op hun account.

Toegevoegde functie om OTP opnieuw te verzenden na time-out: Een nieuwe functie stelt klanten in staat om het eenmalige wachtwoord opnieuw te ontvangen als de tijdslimiet is verstreken, wat handig is voor situaties waarin meer tijd nodig is.

Inschakelen van reCAPTCHA om spamregistraties te stoppen: Ter voorkoming van ongewenste registraties, kan de extensie reCAPTCHA integreren om spam effectief tegen te gaan.

Mobiel nummer OTP ondersteund op Magento Standaard Registreren/Inloggen/Wachtwoord vergeten Pagina: Deze extensie breidt de functionaliteit uit naar de standaard registratie-, inlog- en wachtwoordherstelpagina’s van Magento, waardoor de integratie naadloos is.

REST API beschikbaar / GraphQL API beschikbaar: Voor ontwikkelaars is er ondersteuning voor zowel REST API als GraphQL API, waardoor aanpassingen en integraties eenvoudiger zijn.

Hyvä Addon beschikbaar: Compatibiliteit met de Hyvä-themamodule is ingebouwd, waardoor de extensie naadloos kan samenwerken met deze populaire thema-oplossing.

Iets voor jou?

Denk je dat dit iets is wat in jouw Magento shop past? Neem contact met ons op als je meer info wil!