Magento en CRM E-Commerce Specialist

Kennisdeling centraal op tweede Magento 2 seminar

Het eerste Magento 2 seminar, georganiseerd op 22 januari 2016, was een groot succes. Sinds de lancering zijn veel spelers in de markt (webwinkeliers, developers, designers en bouwers) in de ban geraakt van de kansen die dit nieuwe e-commerce platform biedt.

Het eerste seminar was nog voornamelijk op Magento developers gericht. Op vrijdag 21 oktober is voor zowel developers als webwinkeliers een interessant programma samengesteld. Vicus is als Zilveren Sponsor aanwezig op het seminar en met haar klanten al volop bezig met het ontwikkelen van Magento 2 roadmaps.

Voor wie?

Dit seminar is bestemd voor developers en webwinkeliers, maar eigenlijk is het seminar bedoeld voor iedereen die benieuwd is welke kansen Magento 2 zijn/haar organisatie biedt.

Programma Magento 2 seminar

Het programma bestaat uit keynotes van Rafael Dohm, Phillipp Krenn en Magento evangelist Ben Marks. Daarnaast zijn er lightning talks – verspreidt over twee tracks (technisch en niet-technisch van aard).

Tijdens het event zullen veel praktische vragen ten aanzien van Magento 2 worden beantwoord. Zo zullen webwinkeliers onder meer antwoord krijgen op de volgende vragen:

  • Wat zijn de overeenkomsten en verschillen tussen Magento 1 en Magento2?
  • Wat zijn de praktische voordelen van Magento2?
  • Zijn er al webwinkeliers die de overstap hebben gemaakt naar Magento 2 en wat zijn hun ervaringen?
  • Wat zijn de commerciële mogelijkheden van Magento2 voor de B2B markt?
  • Waar moet ik rekening mee houden als ik wil overstappen van Magento 1 naar Magento2?
  • Wanneer is het beste moment om over te stappen van Magento 1 naar Magento2

Bekijk hier het complete programma

Leerzame en nuttige dag

Vrijdag 21 oktober a.s. belooft een leerzame en nuttige dag te worden voor alle aanwezigen. Er is volop gelegenheid om uw /jouw Magento 2 kennis te vergroten, te netwerken en nieuwe contacten op te doen.

Organisatie

Net als de vorige editie wordt het Magento 2 Seminar door Yireo georganiseerd, in samenwerking met Dutchento, Magento zelf en de Magento Community waar wij als Magento specialist van het eerste uur (Magento sinds 2007) graag onderdeel van uitmaken.

Vicus Zilveren Sponsor

Vicus omarmt Magento en e-commerce en daarom hebben wij ons wederom verbonden als partner van dit evenement. Loop je samen met ons voorop in e-commerce en wil je meer weten over Magento 2? Spreek ons aan dan aan op 21 oktober a.s. Onze Magento 2 gecertificeerde mensen informeren jou graag.

Laat een reactie achter