Magento en CRM E-Commerce Specialist

Ebay stopt met Magento Professional

Na de melding dat Ebay stop met Magento Go is ook de Magento Professional Editie niet meer terug te vinden op de website. Dat was op de MeetMagento in de wandelgangen door de Magento Pros wel verteld, maar is niet heel breed gecommuniceerd.

Het afsluiten van nieuwe licenties Magento Professional is niet meer mogelijk. Daarmee is het model van Magento weer helder. Je kunt kiezen voor Magento Community Edititie of voor de betaalde Magento Enterprise editie. Gebruikers van de Magento Professional editie kunnen nu kiezen of ze willen overstappen naar Magento Community Editie OF dat ze de overstap naar Magento Enterprise maken.

enmalig kan dat met een korting van maar liefst 50% op de licentiekosten van het eerste jaar. Daarna betaal je de volledige prijs. Ook is het mogelijk om de licentiekosten eenmalig af te kopen en de Magento Professional Editie te blijven gebruiken. Vind u het lastig om een beslissing te nemen? Neem dan contact op met Vicus. Het zal u wellicht verbazen hoeveel mogelijk is met de gratis Community Editie als u Magento Professional gewend bent. Vicus implementeert Magento Community Editie sinds 2007.