Amazon komt naar Nederland 2020

Magento aan Amazon koppelen

Amazon.nl is nog steeds een boekenwinkel, maar gaat zijn deuren openen voor Nederland. Doordat Amazon haar webwinkel gaat openen in Nederland krijgen andere spelers zoals Bol.com en Coolblue.nl extra competitie in de online markt.

Voor online shoppers is het natuurlijk een voordeel, omdat ze meer keuze hebben om hun spullen te bestellen. Heb jij al een Magento webshop? En wil je binnenkort producten aanbieden op Amazon.nl dan kan dat door een feed die direct verbonden wordt met het Amazon portaal, zodat je producten online te koop staan. Deze feed synchroniseert automatisch, zodat je producten die op Amazon staan altijd up-to-date zijn met de goede prijzen en productomschrijving.

Magento Amazon Integratie

Voordelen van een Magento Amazon Koppeling

  • Productcategorie in kaart brengen: Een Amazon-integratie heeft veel voordelen. Een admin kan bijvoorbeeld categorieën van een Magento webshop toewijzen aan de  categorie op Amazon.
  • Bulkproducten uploaden: Een beheerder kan met één klik producten in bulk uploaden vanuit zijn Magento webshop naar Amazon.nl. Een Amazon-integratie vermindert niet alleen handmatig werk, maar werkt ook de gegevens automatisch bij.

Amazon Marketplace

Amazon staat bekend als een wereldwijd platform en bestaat uit veel verschillende online marktplaatsen. Amazon is dan ook beschikbaar in veel verschillende zoals bijvoorbeeld Duits, Frans, Engels en Italiaans.

Wil je ook online verkopen en je webshop uitbreiden met een Magento Amazon koppeling? Neem dan contact op met Vicus voor een gratis gesprek.

Tijdens dit gesprek gaan we samen kijken hoe we jouw webshop verder kunnen laten groeien. Zodat je met jouw webshop een groter publiek kunt bereiken.

Wil jij ook een koppeling met Amazon>

Meer lezen? Schrijf je in op de e-mailberichten van Vicus!Gerelateerde berichten

  • Vtiger CRM relatiebeheer ook virtueel kantoorVtiger CRM relatiebeheer ook virtueel kantoor Voor een optimaal klant management adviseert Vicus de vtiger CRM relatiebeheersoftware. Deze crm-software optimaliseert uw verkoop, marketing en klantenservice. Voor een succesvol […] Posted in CRM, Vtiger CRM
  • Vtiger CRM in AmersfoortVtiger CRM in Amersfoort Vtiger CRM is een Customer Relationship Management oplossing voor kleine tot middelgrote bedrijven. Vicus ondersteunt vtiger in Amersfoort en de rest van Nederland en België. Vtiger CRM […] Posted in Vtiger CRM
  • Drie mooie tools voor click tracingDrie mooie tools voor click tracing Voor het verbeteren van websites en webshops door het verder analyseren van het gedrag van bezoekers kun je ook eens denken aan tools die de muisbewegingen en clicks analyseren. Sat kan je […] Posted in Webanalytics en Grading
Categorie E-commerce Internetmarketing Magento. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *