Magento en CRM E-Commerce Specialist

Amazon komt naar Nederland 2020

Amazon.nl is nog steeds een boekenwinkel, maar gaat zijn deuren openen voor Nederland. Doordat Amazon haar webwinkel gaat openen in Nederland krijgen andere spelers zoals Bol.com en Coolblue.nl extra competitie in de online markt.

Voor online shoppers is het natuurlijk een voordeel, omdat ze meer keuze hebben om hun spullen te bestellen. Heb jij al een Magento webshop? En wil je binnenkort producten aanbieden op Amazon.nl dan kan dat door een feed die direct verbonden wordt met het Amazon portaal, zodat je producten online te koop staan. Deze feed synchroniseert automatisch, zodat je producten die op Amazon staan altijd up-to-date zijn met de goede prijzen en productomschrijving.

Voordelen van een Magento Amazon Koppeling

  • Productcategorie in kaart brengen: Een Amazon-integratie heeft veel voordelen. Een admin kan bijvoorbeeld categorieën van een Magento webshop toewijzen aan de  categorie op Amazon.
  • Bulkproducten uploaden: Een beheerder kan met één klik producten in bulk uploaden vanuit zijn Magento webshop naar Amazon.nl. Een Amazon-integratie vermindert niet alleen handmatig werk, maar werkt ook de gegevens automatisch bij.
Amazon Marketplace

Amazon staat bekend als een wereldwijd platform en bestaat uit veel verschillende online marktplaatsen. Amazon is dan ook beschikbaar in veel verschillende zoals bijvoorbeeld Duits, Frans, Engels en Italiaans.

Wil je ook online verkopen en je webshop uitbreiden met een Magento Amazon koppeling? Neem dan contact op met Vicus voor een gratis gesprek.

Tijdens dit gesprek gaan we samen kijken hoe we jouw webshop verder kunnen laten groeien. Zodat je met jouw webshop een groter publiek kunt bereiken.

Laat een reactie achter