Jmango360

Vicus biedt met Jmango360 snel en heel betaalbaar mobiele Apps zodat je snel en makkelijk je eigen app bij je doelgroep kunt starten.

Mobile commerce is Hot, en Apps lopen hierin voorop doordat ze 3x beter converteren dan mobiele websites. Grote retailers als Amazon en H&M zijn al extreem succesvol met hun Apps. De gebruikers van deze Apps zijn loyaler en meer engaged doordat Apps een superieure gebruikerservaring bieden in vergelijk tot mobiele websites.

Shopping Apps bieden een aantal krachtige features die sales verhogend werken vooral bij je meest betrokken klanten. Denk daarbij aan Push-Berichten, de mogelijkheid om ingelogd te blijven en een winkelmandje dat bewaard blijft.

Bedrijven als Amazon of H&M hebben forse bedragen uitgegeven om hun Apps te ontwikkelen. Onderzoek laat zien dat zelfs de meest simpele m-commerce Apps niet haalbaar zijn voor de meeste online retailers aangezien development kosten beginnen bij € 30,000 per platform.

JMango360 maakt het mogelijk om mooie Apps te maken met krachtige features en via een abonnementsmodel met lage maandelijkse kosten.

In de volgende gevallen voegt een App duidelijk waarde toe:

  • Regelmatige herhaalaankopen
  • Fast moving consumer goods
  • Behoefte aan loyaliteit
  • Cosmetics
  • Hobbies
  • Fashion
  • Sports
  • B2B

62%

van ecommerce verkeer is mobiel

3x

hogere conversie

200%

meer herhaalbezoeken

Waarom JMango360?

Vicus herkent de noodzaak van Mobiele Apps voor e-Commerce merchants en heeft de verschillende opties in de markt grondig bekeken. Onze conclusie is dat JMango360 een gemakkelijke en betaalbare optie is voor Magento Merchants om hun eigen Shopping App te hebben. De kosten voor Community en Enterprise zijn respectievelijk slechts € 199 en € 499 per maand.

Een andere belangrijk voordeel is dat hun systeem een diepe integratie kent met Magento waardoor je App altijd real-time gesynchroniseerd is met je Magento backend. Alle product updates worden direct gesynced naar de App en alle bestellingen in de App worden direct gepushed met de Magento shop.

Ten slotte, JMango360 heeft zichzelf internationaal bewezen; hun plugin heeft 5 Sterren in Magento Connect, merchants hebben hen in Nederland de “Meet Magento Award” toegekend en ze hebben onlangs hun 1000e App live gezet.

In 3 stappen je eigen App

Vraag Vicus om de App voor je te MAKEN

We zullen de JMango360 plug-in installeren en die importeert al je producten en instellingen in de App. Vervolgens zullen we de App voor je designen zodat deze aansluit op jullie branding. De setup kosten voor het ontwikkelen van de App bestaat uit een vast bedrag.

Vervolgens kun je jouw App BEKIJKEN

via de JMango360 Preview App (iPhone & Android) en kun je meteen zien hoe goed je App eruit ziet op jouw telefoon.

Geef een GO

Zodra je helemaal tevreden bent over het eindresultaat geef je een “GO” om je App te gaan PUBLICEREN in de App stores (Apple & Google Play).

Let op: de Jmango App geeft je snel en makkelijk een mobiele App shop. Echter veel functionaliteit die je wellicht gewend bent van je Magento webshop is niet beschikbaar in de App. In de App kan ook geen maatwerk worden toegepast. Neem dus vooral vooraf contact met ons op als je bijzonderheden hebt in je shop, met name ook tijdens het afrekenproces.

Over Jmango Operations

Webwinkeliers worden met een App onderdeel van het dagelijks leven van hun klanten. Het is onze missie om elke retailer, ongeacht de grootte, te helpen bij het creëren van een unieke mobiele shopervaring die de klantloyaliteit verhoogt en de conversie verbetert. Met onze software-as-a-service (SaaS) oplossing hebben wij elke drempel om dat te bereiken weggenomen.

Door naadloos te integreren met ‘s werelds belangrijkste e-commerce platformen, zetten retailers zelf hun webshop in een handomdraai om naar een Native App die makkelijk te onderhouden is met onze unieke do-it-yourself platform. Onze award-winning technologie combineert ‘the beauty’ en ‘the brains’: een App met een uniek design en daarnaast altijd voorzien van de laatste features. Zo bied je je klanten een best-in-class mobiele shopervaring. Zowel vandaag als morgen.Samen uitgevoerde projecten

Ga terug