Magento en CRM E-Commerce Specialist

Wethouder Gert Boeve op bezoek bij Vicus

Wethouder economische zaken van Amersfoort, Gert Boeve, was woensdag 23 september op werkbezoek bij Vicus eBusiness Solutions.

Op de dag af is Gert Boeve een jaar in functie als wethouder Economische Zaken in Amersfoort. Juist op deze dag werden wij vereerd met een bezoek van de wethouder en Tom Willebrandts, ambtenaar Economische Zaken. Na een presentatie over Vicus en met name Open Source Software ontstond er een levendig gesprek over de mogelijkheden van Open Source Software en de nieuwe en innovatieve mogelijkheden die daardoor voor ondernemers en overheden ontstaan. Hierbij zijn ook de waarde van de programma’s Groeilink en Amersfoort Creatieve Stad besproken.

Na het aanhoren van onze verhalen over Open Source concludeerde Boeve dat hij ‘s-avonds eens zou gaan Googelen om zijn kennis achterstand op dit gebied in te halen.

Tijdens het bezoek heeft Vicus Wethouder Boeve het Open Source jaarboek 2009 overhandigd waarmee hij deze achterstand ruimschoots kan wegwerken.

Wij hebben dit bezoek als enerverend ervaren en hopen dat dit leidt tot een nog betere samenwerking tussen gemeente en het bedrijfsleven.