Magento en CRM E-Commerce Specialist

Vicus Zilversponsor van Magento 2 Seminar 22 januari 2016

Magento 2 is op 17 november 2015 uitgebracht. Dit seminar op 22 januari 2016 helpt de Magento community om dit fantastische product te omarmen.

Op dit seminar zullen o.a. naar voren komen Magento 2 keynote met Ben Marks, diverse presentaties, zowel technisch als praktisch, discussies, wat levert M2 op en welke vragen er leven.

Het seminar zal gehouden worden bij Mereveld te Utrecht, , een bijzondere plek aan het natuurterrein van de Utrechtse Golfclub Amelisweerd. De locatie is goed te bereiken via trein. Er kan gratis geparkeerd worden op het terrein van Mereveld zelf.

Is Magento 2 beschikbaar dan?

Het antwoord op deze vraag was lange tijd nee. Maar op 17 november 2015 was het zo ver: De lang verwachtte Magento 2 Stable is uitgebracht. De hamvraag hierbij is wanneer het de moeite waard zal zijn om over te stappen.

Is Magento 2 al stabiel? Wat levert het omzetten van je bestaande webshop op? En wat win je ermee, is het die investering waard? Wanneer en hoe zou je dat het beste kunnen doen? Kun je al overstappen naar Magento 2 bij het bouwen van nieuwe webshops? Hoeveel extensies zijn al overgezet naar Magento 2? Wat zijn de belangrijkste verschillen?

Heel veel vragen, die je natuurlijk eerst beantwoord wilt zien, voor je beslist of je met Magento 2 aan de slag wilt. En dat gaat lukken tijdens dit event! Tijdens dit seminar zullen we je de voordelen van Magento 2 laten zien en wat het jou kan opleveren. Maar we zullen je vooral ook praktische handvaten geven. Geen marketing praatje, we duiken de diepte in.