Magento en CRM E-Commerce Specialist

Vicus op Nationale Gezondheidsbeurs gezonde lifestyle

Vicus was aanwezig op de Nationale Gezondheidsbeurs en sprak over online zakendoen met vele ondernemers die zich bezig houden met gezondheid.

Van 2 t/m 5 februari vindt de Nationale Gezondheidsbeurs 2017 plaats in de Jaarbeurs te Utrecht. Deze beurs is uitgegroeid tot de grootste consumentenbeurs in Nederland op het gebied van gezondheid en een gezonde leefstijl met 45.000 bezoekers en ruim 325 exposanten.

Meer tijd voor promoten en verkopen gezonde producten en levensstijl

Vicus helpt organisaties die actief zijn op het gebied van Health, Food, Mind, Beauty en meer met het verbeteren van hun marketing, verkoop en klantenservice door slimme (proces)automatisering. Op deze wijze hebben deze organisaties meer tijd om zich te focussen op hun core business: het verkopen van gezonde producten en het promoten van een gezonde levensstijl.

Referenties in de gezondheidsbranche

Diverse organisaties actief in de gezondheidsbranche weten de weg naar Vicus te vinden. Lees bijvoorbeeld eens het artikel “{{news::139}}” over een leverancier van een uitgebreid assortiment gezonde voeding en benodigdheden. Daarnaast is het artikel “{{news::140}}” wellicht interessant. Ook realiseerde Vicus voor Progez het vtiger CRM zorgportaal. Bovendien is Vicus verantwoordelijk voor de onderhoud van de diverse Magento webshops van Zaailing zoals glutenvrijemarkt.com en glutenvrijtotaal.nl