Magento en CRM E-Commerce Specialist

Vicus genomineerd als Skillcity Top 20 snelle groeier!

Vicus eBusiness Solutions is door Skillcity genomineerd in de Top 20 lijst van snelle groeiers in de regio. 30 september volgt de definitieve ranking.

Skillcity meet jaarlijks de ‘snelle groeiers’ onder de ICT-ondernemingen in haar netwerk om daarmee inzicht te geven in de ontwikkeling van de ICT-sector in Midden-Nederland.

In Utrecht en omgeving bevindt zich de grootste concentratie van ICT-bedrijvigheid. De eerste rating vond plaats in 2006. Zowel de omzetgroei als de groei in personeel wordt onderzocht over een periode van 5 jaar. Leidend voor de ranking is de omzetgroei.

Lustrumeditie Top 20 Snelle groeiers 2010

In 2010 stelde Skillcity ICT-ondernemingen uit Midden-Nederland in de gelegenheid om mee te doen aan de ‘snelle groeier’ competitie. De onderneming moeten tenminste vijf jaar bestaan. De ranking binnen de top 20 wordt tijdens het Skillcity snelle groeiers event van 30 september bekend gemaakt en wordt aangeboden voor publicatie aan regionale en landelijke media.

Waarom heeft Vicus deelgenomen?

Zoals bekend is er weinig marketingbudget voor Open Source oplossingen. Er zijn nog heel veel ondernemers die Open Source als begrip niet kennen. Vicus en de door haar ondersteunde producten kunnen dus wel wat extra aandacht gebruiken.

Een notering in de top 20 toont de buitenwereld het succes van Vicus als bedrijf en de Open Source oplossingen die zij daarmee opbouwt.

Vicus innoveert met Open Source

Vicus is specialist in Open Source oplossingen voor e-commerce en CRM (relatiebeheer) sofwtare. Vicus helpt ondernemers om het verkoopproces te optimaliseren. Daarnaast introduceert Vicus continue nieuwe innovatieve oplossingen.

Toppers zijn:

  • vtiger CRM – CRM systeem van wereldklasse
  • CRM-Dicteren – Ambulante medewerkers spreken hun verslagen in via hun mobiele telefoon