Magento en CRM E-Commerce Specialist

Meet Magento op 27 en 28 mei in Utrecht

Onder andere Magento 2, B2B e-commerce, native apps, conversie optimalisatie en Analytics. Voor het eerst dit jaar een Awardshow, de Meet Magento Awards.

Voor het eerst dit jaar organiseert Meet Magento de Meet Magento Awards. In zes verschillende categorieën (Community, Enterprise, Nieuwkomer, Extensie, Innovatie en Beste individuele bijdrage) kunnen tot en met 24 april kanshebbers aangemeld worden. Een vakjury zal zich vervolgens over de aanmeldingen buigen en per categorie drie genomineerden bekend maken. De jury zal hierbij letten op gebruiksvriendelijkheid, design, mobiel-vriendelijkheid en toepasbaarheid voor andere webshops. Tot enkele uren voor de uitreiking kan gestemd worden op de genomineerden. De feestelijke uitreiking, onder leiding van Magento Evangelist Ben Marks, zal aan het einde van de tweede dag plaatsvinden.

Programma bekend

Heb je jouw aanmeldingen al ingestuurd? Neem dan een kijkje bij het programma van Meet Magento, dat sinds kort bekend is. Met veel gerenommeerde sprekers zal ook de zevende editie van Meet Magento bol staan van interessante en vernieuwende sessies. Zo zullen onder andere Magento 2, B2B e-commerce, native apps, conversie optimalisatie en Analytics aan bod komen.

Meet Magento Party, sponsored by Mailchimp

Na afloop van de eerste dag op 27 mei zal een grote Meet Magento-party/netwerkborrel plaatsvinden in de Stairway to Heaven, sponsored by Mailchimp. Vanaf 20:00 is iedereen met een ticket voor Meet Magento welkom om met de rest van de Magento-community de eerste dag feestelijk af te sluiten.

Vicus op Meet Magento

Ook Medewerkers van Vicus zult u tegenkomen op de MeetMagento 2015. Wilt u ons ontmoeten? stuur dan een e-mail naar sales@vicus.nl dan drinken we een kop koffie samen!