Magento en CRM E-Commerce Specialist

Magento e-commerce platform voor Bopita live

Het door Vicus gerealiseerde e-commerce platform van Bopita is live. Bopita zal online zowel het assortiment, uitlopende als actie-artikelen presenteren.

Recent ging het nieuwe, door Vicus gerealiseerde, e-commerce platform van Bopita live. Via de nieuwe online catalogus zal Bopita naast het reguliere assortiment ook uitlopende en actie-artikelen presenteren. Het reguliere assortiment babykamers, junior- en tienerbedden, kasten, bureau’s etc. is via het normale distributiekanaal verkrijgbaar zoals Prenatal, Babyland, de Bopita stores en vele andere winkels. Het uitlopende en b-keus assortiment is alleen via de eigen outletstore te Elst te koop.

Bopita groeit met je mee!

Slapen maakt een onmisbaar deel uit van je leven. Het geeft je tijd om indrukken van de dag te verwerken en de kans om even te ontsnappen aan de drukte van de dag. Dit blijft belangrijk als je opgroeit; van baby tot junior en van tiener tot volwassene. Voor alle fasen heeft Bopita een bed. De houten meubelen zijn verkrijgbaar in diverse stijlen (modern, kleurrijk, romantisch, stoer), voldoen aan de laatste veiligheidsnormen en hebben veel opbergmogelijkheden.

Persoonlijk advies

De gehele Bopita collectie staat opgesteld bij de Bopita Stores in Nederland. Kom gezellig winkelen en laat je vakkundig adviseren en inspireren door tientallen kamers met eigentijdse styling. Of bekijk de collectie online! op www.bopita.com

Bopita ook voor volwassenen

Naast baby, junior & tiener nu ook een collectie voor de volwassen slaapkamer. Een ruime keuze in bedden in vele lengte- en breedtematen, opberg modules voor onder het bed, 2-, 3-, 4- en 5- deurs kledingkasten, ladenkasten en diverse accessoires. De ladefronten zijn verkrijgbaar in verschillende Mix & Match kleuren, zo kan de slaapkamer geheel naar eigen smaak en kleurwensen worden ingericht! Benieuwd? Kom kijken naar onze volwassen slaapafdeling in onze Bopita Stores Oldenzaal, Oud Gastel en Weert!