Magento en CRM E-Commerce Specialist

Magento 2 trainingen Yireo bij Vicus

Magento trainer Yireo geeft trainingen bij Magento expert Vicus in Amersfoort.

Vicus gaat een partnership aan met Yireo door enkele van de trainingen van Yireo te hosten in het eigen kantoor. Yireo organiseert onder andere usergroups en seminars, en geeft ook regelmatig trainingen voor programmeurs. Sinds de komst van Magento 2 ligt de focus juist ook op Magento 2 architectuur trainingen. Hier werkt Vicus graag aan mee.

Vicus is de eerste Magento bouwer in Nederland (sinds 2007) met meer dan 149 gebouwde Magento webshops. Vicus heeft daarnaast ruime ervaring met het koppelen van Magento aan diverse systemen zoals vtiger CRM en boekhoudkundige pakketten als King en Exact.

22 juni – Magento 2 Development

Op woensdag 22 juni start de eerste training: een Magento 2 Development cursus voor programmeurs. In deze training zal waarbij de focus zal liggen op de kernconcepten waarmee Magento 2 is opgebouwd. Onder meer Inversion-of-Control en de configuratie van de DI container komen voorbij. Er zal worden uitgelegd hoe interceptors core klassen kunnen overschrijven. Tevens zal het gebruik van composer worden behandeld . En alle programmeerconcepten zullen via tal van voorbeelden worden getoond. Een krachtige introductie tot Magento 2 programmeren – een must voor iedere backend developer die met Magento 2 aan de slag wil!

8 juli – Magento 2 Theming

Op vrijdag 8 juli volgt een Magento 2 Theming cursus – niet een training voor webdesigners, maar juist frontend developers. Met de uitleg van XML layouts en PHTML templating komt al een flinke dosis PHP terug. De samenhang tussen layout, blocks en templates komt terug met alle mogelijke commando’s. Ook zal er aandacht worden besteed aan JavaScript frameworks zoals RequireJS en KnockoutJS die beiden met een Magento 2 smaakje in de core terug te vinden zijn. Ook wordt uitgelegd hoe UIcomponents werken. Voor zowel frontenders als voor full-stack developers geeft deze cursus een goed en gedetailleerd overzicht van Magento 2 thema ontwikkeling.

Wees er snel bij!

Lijkt het je wat om in Magento 2 te duiken? Er zijn voor bij beide cursussen nog beschikbaar. Wees wel snel, want de trainingen vinden al op korte termijn plaats!