Magento en CRM E-Commerce Specialist

Vicus staat op King Connect 15 oktober 2020

Het event is op 15 oktober 2020 van 13:00 tot 17:30 uur. Hier draait alles om ‘Verbinden‘ en ‘Het bedrijf van de toekomst‘. King Connect is voor iedereen te bezoeken en jij kunt er gratis bij zijn.

King Connect is het business event van 2020 dat je niet mag missen! Dit jaar wordt het gehouden in de DeFabrique evenementenlocatie op Westkanaaldijk 7 in Utrecht.

Een indrukwekkende eventlocatie met gratis entree voor alle ondernemers. Wij nodigen jou en alle ondernemers in jouw netwerk uit voor deze dag. Je kunt kennis maken met ons netwerk en er komen verschillende succesvolle ondernemers en sprekers aan het woord.

Interessante sprekerssessies:

Richard van Hooijdonk
Trendwatcher, futurist en internationaal topspreker Richard Van Hooijdonk neemt je mee naar een inspirerende toekomst die leven, werken en ondernemen drastisch gaat veranderen.

Judith Smits
Als superconnector en public speaker heeft Judith Smits duizenden mensen geholpen met on- en offline netwerken.

Anthony van der Meer
Anthony van der Meer is filmmaker en onderzoeksjournalist die zich heeft gespecialiseerd op de schimmige kant van de digitale wereld.

Karen van Riel
Oprichter van Outdo: het enige adviesbureau in Nederland met een marketing- en acquisitiemethode die helemaal gericht is op het verkopen van complexe technische producten. Ze helpt ondernemers in de industrie, IT en techniek om meer te verkopen met hogere marges.

Kom langs voor gratis advies

Kom langs bij de stand 18 van Vicus en kom kijken hoe wij je verder kunnen helpen om jouw marketing, verkoop en klantenservice te verbeteren.

Wil je overstappen naar Magento 2 of Vtiger CRM-systeem en of deze koppelen aan King Business Software? Gebruik je Magento 1 en wil je daarmee doorgaan? of juist upgraden? Dan hebben wij de goede oplossing voor jou! Het team van Vicus staat klaar om je te adviseren.

Vicus bouwde de eerste dynamische koppeling met King in 2009. Sinds toen is er veel verbeterd. Ruim 84 klanten profiteren inmiddels van onze webshops of en/of crm-systemen gekoppeld aan King Software.

Dus kom langs voor een gratis gesprek en ontdek wat de beste oplossing voor jouw organisatie is.

Bekijk de aftermovie van 2018

Aftermovie King Connect 2018