Meertalige ondersteuning betaalomgeving voor MultiSafepay

logo van Payment Service Provider MultiSafepay

Naast de verschillende buitenlandse betaalmethoden kunt u nu met de Multi-language betaalomgeving internationaal zaken doen!

MultiSafepay CONNECT

MultiSafepay breidt uit en biedt nu de keuze uit drie betaalpakketten. Bij het 'Complete'-pakket met alle betaalmethoden en het nieuwe 'iDEAL'-instappakket verlopen transacties via een MultiSafepay-account, waarvoor zeer lage tarieven gelden. Winkeliers die hun klanten alle betaalmethoden willen aanbieden en een transparante transactieverwerking prefereren, kunnen het nieuwe ‘Connect’-pakket gebruiken. Uw klanten hoeven voor hun betalingen dus geen MultiSafepay-account te gebruiken! Groot voordeel is bovendien een geheel transparante, directe aansluiting in uw eigen look & feel.

MultiSafepay Connect heeft een superlaag transactietarief van slechts 10 cent per transactie, waarbij maandelijks minimaal 1000 transacties in rekening worden gebracht. Tevens kan er een maandelijks minimum van 300 transacties tegen 15 cent worden gehanteerd. Bezoek voor de tarieven www.multisafepay.com.

Wanneer u zou willen overstappen naar één van de andere pakketten kunt u altijd contact met ons opnemen en kan uw pakket worden omgezet naar het pakket van uw keuze. Er is geen verdere aanpassing van de implementatie noodzakelijk!

Implementatie begeleiding: bent u nog niet toe gekomen aan de integratie van MultiSafepay in uw webwinkel of beschikt u niet over de juiste ervaring? Neem dan gerust contact met ons op om de uitgebreide mogelijkheden met ons te bespreken. Zodat u zeer snel van de voordelen van MultiSafepay kan profiteren.

Indien u vragen heeft kunt u contact met Vicus opnemen.

Vicus verzorgt de implementatie van MultiSafepay in Zen Cart en kan indien gewenst ook de vormgeving van de Multisafepay pagina's voor u verzorgen. Indien u gebruik wilt maken van uitgebreidere functionaliteit dan kunt u bij Vicus ook terecht voor de internetkassa van:

  • Ogone
  • Buckaroo

Vicus heeft al sinds 2004 ervaring met het implementeren van Open Source webwinkels inclusief betaalsystemen. Zie onze referentie pagina voor een aantal voorbeelden van door ons geïmplementeerde internetwinkels met een online betaalsysteem.


Lees meer over: Magento  ▫  Webshop(s)


Ga terug

Reactie toevoegen

Heb je een toevoeging, een vraag of een interessante link? Vertel het ons, vinden wij leuk.

Bereken het volgende: 7 plus 4.