SEO scan

Verbeter je zoekmachine resultaten

Met een SEO scan van Vicus zie je gelijk wat er verbeterd moet worden zodat je meer bezoekers naar je webshop krijgt.

Je hebt een Magento-webshop en je wilt het bezoekersaantal verbeteren. Met een SEO scan van Vicus zie je gelijk wat er verbeterd moet worden zodat je meer bezoekers naar je webshop krijgt. Onze online marketing specialisten weten precies hoe ze resultaten bereiken. Voor ons gaat het niet alleen om het verbeteren van het bezoekersaantal maar ook om het verbeteren van de webshop.

Het gaat er om de kwaliteit en kwantiteit van de online bezoekers continu te verbeteren. In deze SEO scan bieden we een duidelijke en bruikbare, geprioriteerde lijst met aanbevelingen om de webshop te verbeteren. Vicus assisteert je met de verbeteringen zodat jij meer bezoekers krijgt.

online adverteren en zoekmachine marketing

Wat zit er in een seo site scan?

In een backlink-analyse zie je waar de links vandaan komen die naar jouw webshop verwijzen. Gebaseerd op deze analyse neem je beslissingen om meer links te maken om je positie in zoekmachines te verhogen.

Wij geven je inzicht in de prestaties van een pagina op zowel mobiele als desktop-apparaten en geven suggesties over hoe de laadtijd van die pagina kan worden verbeterd.

Ieder rapport komt met een gedegen advies. Hier kun je duidelijk zien wat er gedaan moet worden om het bezoekersaantal te verhogen. Bijvoorbeeld door modules in te bouwen, een linkbuilding-campagne te starten of meer content toe te voegen.

Hiermee kan je de geschiedenis van je positieverdeling zien in Google en dit geeft je meteen ook inzicht of je webshop omhoog of omlaag is gegaan. Met deze informatie kan je snel actie ondernemen zodat je geen posities verliest.

Zet nu DE stap op weg naar een succesvollere webshop

VRAAG EEN SEO QUICKSCAN AAN!

Ja, ik wil e-mail van Vicus ontvangen