Magento en CRM E-Commerce Specialist

Unlimited Health is Vicus klant van het jaar 2018

Voor Vicus zijn er redenen genoeg om Unlimited Health uit te roepen tot klant van het jaar 2018. Sinds 2014 werken we prettig samen met Unlimited Health, breed gebruik van onze architectuur. Magento webshop, koppeling via VOSBA met kassa's in de winkels magazijn automatisering en King administratie.

Dit jaar hebben wij met het Vicus team lang moeten vergaderen; we hebben namelijk veel leuke klanten waar wij met plezier voor werken. Tijdens het personeelsfeest van 14 december is er na de nodige discussie besloten om te kiezen voor Unlimited Health.

Door het Vicus team genoemde redenen:

  • prettig samenwerken;
  • leuke uitdagende klussen;
  • zowel groothandel (b2b) als retail (b2c);
  • zowel online (webshops) als offline (fysieke winkel) handel;
  • mooi en pragmatisch opgebouwde ict-architectuur;
  • voorbeeld van optimale combinatie samenwerking met partners, klantpersoneel waarmee een goed geoliede online verkoopmachine is gebouwd.

Succesfactoren

Belangrijk onderdeel van het succes is dat Unlimited Health zelf ook flink heeft geïnvesteerd in kennis en haar e-commercemedewerkers zodat wij op een goed niveau samen kunnen schakelen en wederzijds vaak voldoende hebben aan het spreekwoordelijke halve woord. Daarnaast zorgt de diepgaande integratie dat medewerkers bezig kunnen zijn met productbeheer, klantenservice en orderpicking en het management zich kan richten op het verder ontwikkelen van de business. Administratieve handelingen rondom verkoop, orderafhandeling en betalingen worden volledig geautomatiseerd uitgevoerd.

Multishop en branded stores

Binnen het Magento-platform heeft Vicus zowel de retailwebshop voor Unlimited Health als de Sam Wholesale webshop ingericht. Daarnaast is er een branded online store voor het merk Sunwarrior.

Groei sinds 2014

Sinds de vliegende start met Vicus en King dealer Van Zutphen in 2014 is er veel gebeurd. de online omzet is significant gestegen, Management van de organisatie is veel beter op de hoogte van alles wat er gebeurd. De organisatie heeft zich ontwikkeld tot een veelzijdig e-commerce bedrijf.

Breede inzet van de Vicus architectuur

Unlimited Health maakt onder andere gebruik van:

 • Magento e-commerce platform (momenteel in transitie naar Magento 2);
 • King Enterprise voor artikelbeheer, magazijnbeheer, point-of sales (intelligente kassa) in de winkel, afhandelen van orders en bestellingen (incl orderpicking met handscanners);
 • VOSBA middleware voor de koppeling tussen King administratie, King kassa-systemen en de Magento webshop;
 • Diverse plug-ins in zowel Magento als VOSBA om verkoop te stimuleren;
 • Mobiel App i.s.m. Jmango

Unlimited Health Winkel IMG0982 Foto 1900x1425Unlimited Health Sam Magazijn IMG1002 Foto 1900x1425Unlimited Health Sam Inpaktafel IMG1001 Foto 1900x1425