Magento hosting

Snel en betrouwbaar

Met een gespecialiseerde Magento hosting server beschik je over een perfecte oplossing voor een snel draaiende Magento webwinkel.

Ga voor gespecialiseerde Magento Hosting Performance van Vicus!

Wij garanderen:

  • Hoge beschikbaarheid
  • Professionele Linux hosting
  • Prima snelheid
  • Flexibiliteit
  • Schaalbaar
  • Back-ups
  • Gegevens veilig opgeslagen, bij brand in uw bedrijfspand elders gewoon doorwerken
  • Gegevens overal raadplegen, zelfs thuis en onderweg op reis

Gespecialiseerde Magento Virtuele Server

Onze gespecialiseerde virtuele Magento server is interessant voor webwinkeleigenaren die meer flexibiliteit willen dan bij een shared Magento hosting pakket maar nog niet toe zijn aan een volledige server.

Gespecialiseerde Magento shared hosting server

Om Magento optimaal te laten presteren is optimalisatie op serverniveau vereist. Daarbij is het van belang dat zowel de database als de webserver volledig zijn geoptimaliseerd voor Magento. Onze systeembeheerders hebben zich verdiept in de specificaties voor het optimaliseren van een server voor het Magento hosting e-commerce platform.

Simuleren van Magento hosting capaciteit

Ons gespecialiseerde Magento server beheerteam beschikt over applicaties waarmee zij de prestaties van jouw bestaande Magento server kunnen testen door bezoekers te simuleren. Zo kunnen wij je desgewenst laten zien wat er met de snelheid van de server en dus de snelheid van jouw webwinkel(s) gebeurd bij een bepaald aantal bezoekers op jouw webwinkel. Daardoor kunnen we sneller ingrijpen bij te verwachten pieken.

Magento Hosting Snel, flexibel en beschikbaar

Met een gespecialiseerde Magento hosting server beschik je over een perfecte oplossing voor een snel draaiende Magento webwinkel. Dit betekent dat je webshop sneller kan laden voor bezoekers die naar producten zoeken op je webshop. Er worden ook automatische back-ups gemaakt van je data zodat je altijd een back-up van je webshop hebt. Start met je hosting bij Vicus voor een super snelle webshop en goede support via onze servicedesk.