Projectmanagement in Vtiger

Je projecten onder controle

De projectmodule binnen Vtiger CRM maakt projectbeheer toegankelijk. De belangrijkste gegevens van een project, inclusief budget, taken, mijlpalen en contactpersonen, leg je eenvoudig vast.

Projecten (lijst en kaart)

integraal samenwerken

Aan de projectkaart kunnen worden toegevoegd documenten, operaties en mijlpalen). Er kan vanaf de projectkaart naar account worden doorgeklikt. Eventueel vul je de standaard functies aan met één of meer add-ons voor bijvoorbeeld de GANTT chart (balkenschema is standaard vanaf versie 7) of urenregistratie.

Projecttaken (lijst en kaart)

De lijst met projecttaken bevat de taaknaam met link naar de taakkaart en link naar projectkaart. Verder natuurlijk beschrijving, budget, data en verantwoordelijke medewerker. Zo houd je zicht op de uitvoering van de activiteiten.

Deadlines / mijlpalen (lijst en kaart)

De lijst met deadlines (mijlpalen) bevat de betreffende naam met link naar de mijlpaalkaart en link naar projectkaart. In de rapportagemodule van vtiger CRM kan via de wizard op normale wijze een rapport worden gemaakt met kruisverbanden tussen project, operaties en mijlpalen.

GANTT chart module

Voor de projectkaart is optioneel ook een GANTT chart module te verkrijgen voor helder overzicht van de activiteiten en mijlpalen in de tijd (de GANTT chart is standaard vanaf vtiger 7)

Met Vtiger CRM heb je een all-in-one systeem voor je marketing-, verkoop-,  service- en leveringsproces. Daar hoort natuurlijk ook projectmanagement bij.

Ja, ik wil e-mail van Vicus ontvangen