Vicus actief op geslaagd 1e Soester Volleybal Toernooi

Geslaagde avond in Sporthal Beukendal.

Donderdagavond 26 mei was het zover. Sporthal Beukendal was die avond ‘the place to be.’ 23 teams, met in totaal 170 spelers, waren in Soest bijeengekomen om het sportieve met het aangename te verenigen tijdens het 1e Soester Volleybal Toernooi. De drieëntwintig teams, bestaande uit een mix van familie, vrienden, buren en bedrijven zorgden voor veel sportiviteit en gezelligheid.

Ook Vicus eBusiness Solutions was als trouwe sponsor van het hoogste meidenteam en de jeugdcommissie van Sovoco van de partij. Met acht spelers (Helenus, Luuk, Qeis, Anne, Harm-Jaap, Tessa, Sophie en Mark) ging Vicus de sportieve strijd aan met de andere teams aan.

Om zeven uur begon het toernooi, maar om half 8 begon het toernooi voor Vicus. De eerste partij bood Vicus goed weerstand. Ondanks degelijk serveren van Helenus en Mark, de energie van Qeis, de goede passing van Tessa, Sophie en Anne en het tactisch vernuft van Luuk ging de openingswedstrijd verloren.

Na deze partij genoten we van de meegebrachte ‘Marssen’, Snickers en de nodige energiedrankjes. We moesten immers een halfuur erna 2 wedstrijden achter elkaar spelen. Hoewel we dus volop nieuwe brandstof hadden getankt, was het helaas niet genoeg om de andere twee wedstrijden te winnen. Geen schande, want we verloren zo bleek achteraf onder meer van de nummer drie in de einduitslag: Autobedrijf Smeeing. Hoewel wij onze drie wedstrijden verloren was er sprake van een goede teamspirit en samenspel.

Net als dat wij met Vicus als doel hebben organisaties te helpen hun marketing, verkoop en klantenserviceprocessen te verbeteren, valt er ook aan ons volleybal nog wel wat te verbeteren. Een mooi doel voor de volgende deelname. Het was een mooie avond en de organisatie keek bij mondde van Jacques Hardenberg terug op een geslaagd evenement. Het toernooi kan een jaarlijks terugkerende traditie worden, zeker als de mond-op-mond reclame zijn werk gaat doen. Met in totaal rond de 170 deelnemers kijkt de organisatie terug op een geslaagd evenement. Einduitslag: 1e KDO team. (Accountantskantoor Krijkamp den Oude) 2e Den Dikken (Familie team) 3e Auto Smeeing (Autobedrijf).