Uitbreidingsmodule voor Magento (Magento-SEO-extensie)

Magento SEO extensie

Deze extensie is de meest populaire alles in één SEO extensie voor Magento webshops. Met deze extensie los je alle SEO problemen snel op doordat die alle SEO activiteiten op de pagina bestrijkt: van het optimaliseren van kleine pagina-elementen tot het bouwen van een goed doordachte site architectuur.

Hoe werkt deze Magento SEO extensie?

  • Je kunt erg snel alle site-URL’s en metagegevens optimaliseren door geavanceerde sjablonen te gebruiken om alle meta-waarden, beschrijvingen, URL’s, SEO namen, etc zo goed mogelijk te maken.
  • Verbeter het crawlen en indexeren van jouw webshop. Help de zoekmachine spiders jouw webshop beter te verkennen en de belangrijkste pagina’s te indexeren. Voeg eenvoudig XML en HTML sitemaps toe.
  • Bouw een goed georganiseerde webshop architectuur. Door automatisch alle relevante sitepagina’s met elkaar te cross-linken. Ook om te linken aan externe bronnen.
  • Val op tussen al je concurrenten. Verbeter de klikfrequenties van jouw webshop en verhoog de zichtbaarheid met geavanceerde Rich Snippets.
  • Ontvang een compleet arsenaal aan SEO tools. Behandeld alle belangrijke SEO activiteiten: Verwijder dubbele content, stel omleidingen in, Voeg broodkruimel links toe, optimaliseer pagina’s van elk type en nog tientallen meer!

Gebruik rapporten om kritieke SEO problemen op te sporen en op te lossen. Bekijk en behandel de meest voorkomende SEO problemen voor product, categorie en CMS-pagina’s.

Ga terug