The Feedback Company

The Feedback Company is gespecialiseerd in klantfeedback. Feedback wordt zichtbaar gemaakt op The Feedback Company, uw website en Google AdWords.

Klantfeedback in Google, uw bedrijfsprofiel en uw webshop

The Feedback Company is officieel review leverancier voor Google, hierdoor worden alle reviews automatisch geïndexeerd in Google Organisch en Google Ads. Wanneer reviews opgemaakt zijn met rich snippet mark-up code en deze in de zoekresultaten verschijnen, kan de doorklikratio (CTR) zelfs met 30% stijgen.

Beter vindbaar in Google

Een extra voordeel is dat u met een hoger aantal klantbeoordelingen ook hoger scoort in zoekmachines en dus beter vindbaar bent. Positieve reacties dragen enorm bij aan de omzet van uw bedrijf: uw omzet kan door de inzet van klantfeedback tot wel 25% stijgen.

Voorbeeld van de zichtbaarheid in Google

Onafhankelijke klantbeoordelingen

Als potentiële klanten onafhankelijke klantbeoordelingen zien, is in een oogopslag duidelijk hoe het zit met de tevredenheid onder jouw bestaande klanten. Dit schept vertrouwen waardoor zij eerder voor jouw bedrijf kiezen. Het tonen van beoordelingen zorgt er ook voor dat je openheid van zaken geeft. De klant ervaart hierdoor een hogere mate van betrouwbaarheid. Hierdoor hakt hij of zij eerder de knoop door.

Verhoog de klanttevredenheid

Alle klantfeedback wordt door de medewerkers van The Feedback Company persoonlijk gelezen. Negatieve ervaringen worden er uitgefilterd. Deze negatieve ervaringen worden 14 dagen op 'on hold' gezet zodat je in contact kan treden met de klant en jouw kant van het verhaal kunt toelichten. Zodoende ben je in de gelegenheid om van een ontevreden klant, een terugkerende, tevreden klant te maken.

Jouw eigen bedrijfsprofiel

Het eerste wat jouw potentiële klanten zien na het klikken op de widget is jouw bedrijfsprofiel. Deze pagina bevat bovenaan jouw feedbackstatistieken zoals gemiddelde scores en het percentage van jouw klanten dat jouw bedrijf aanbeveelt aan anderen.

Feedbackformulier op maat

Het is mogelijk dat wij een feedbackformulier op maat ontwerpen met daarin vragen afgestemd op de bedrijfsactiviteiten. De vragen worden in samenspraak met jou opgesteld.

Widget in huisstijl

Voor het tonen van klantbeoordelingen op jouw website hebben wij verschillende widgets ontwikkeld. Wij ontwerpen voor jou een widget in de huisstijl van jouw bedrijf zodat de widget perfect integreert in jouw website.

SEO per review

Voor iedere review wordt er een Search Engine geoptimaliseerde pagina aangemaakt op basis van jouw bedrijfsnaam in combinatie met de titel en tekst van de positieve review. Dit draagt bij aan een snelle groei van unieke content over jouw bedrijf op internet, met het gevolg dat jouw organisatie vaker wordt gevonden door potentiële klanten.

Over The Feedback Company

Feedback Company gelooft in transparantie. Daarom is het één van onze kernwaarden. Transparantie is volgens ons cruciaal in de moderne wereld. Cruciaal voor bedrijven, consumenten én de wisselwerking tussen beiden. Transparantie zorgt voor betrouwbaarheid en heeft direct invloed op het besluit om een aankoop te doen. Om te kunnen beoordelen of een bedrijf betrouwbaar is, hechten consumenten veel waarde aan de mening van anderen. Online reviews zijn daarom de perfecte manier om betrouwbaarheid uit te stralen.Samen uitgevoerde projecten

Ga terug