Het is crisis. We merken het .. Men ontdekt de voordelen van Open Source; alle zeilen moeten bij

Open Source ontwikkelaars zijn welkom. Door de dalende budgetten bij vele organisaties is de vraag naar Open Source en Gratis software stijgend.

We hebben werk, genoeg mensen die ons benaderen, een goed netwerk.. en toch we hebben het druk. We hebben het druk met Open Source oplossingen afleveren en nieuwe klanten informeren over de mogelijkheden. Gewoon omdat het goed is, goedkoop is en veel vrijheid biedt. Een nieuwe manier van software inzetten voor kritische bedrijfsprocessen. Heerlijk om dat als ondernemer zo te ervaren..

Waar de grote commerciële organisaties te kampen hebben met inkrimping zijn wij juist op zoek naar mensen; goede mensen. Met name goede Open Source ontwikkelaars met het hart op de juiste plaats zijn welkom. Door de dalende budgetten bij vele professionele organisaties is de vraag naar Open Source software stijgend. Dat moet wel komen door het aantrekkelijke Open Source licentiemodel en de Open Source ontwikkelmethode.

Momenteel zoeken wij

  • ontwikkelaar Open Source
  • Open Source business consultant,
  • TYPO3 webontwikkelaar,
  • Magento ontwikkelaar, 
  • webapplicatie ontwikkelaar en 
  • Linux systeembeheerder

Heb je ervaring met andere Open Source software (PHP gebaseerd), een Open Source PHP ontwikkel framework zoals CakePHP, CodeIgniter, Xataface of Symfony. Het kan ook zijn dat je gewoon een goede PHP ontwikkelaar bent. Neem dan eens contact met ons op. Goede kans dat je met die kennis op zak een goede PHP Open Source ontwikkelaar kunt worden.

Regelmatig hebben wij leuke Open Source jobs staan. We hebben regelmatig ruimte voor een ervaren LAMP ontwikkelaar, Zen Cart consultant, osCommerce ontwikkelaar of PHP software ontwikkelaar.

De crisis dwingt velen om stappen te maken die ze niet willen. Wij gaan verder. Onze klanten zijn ook op zoek naar de financiële balans. Dan is Open Source software snel gevonden.

Kortom heb je zin in een leuke nieuwe job met veel verantwoordelijkheid? kijk dan eens bij onze vacatures.