E-commerce Performance Model

Hoogwaardige prestatie-indicatoren

Omzet -  Klantwaarde - Klant tevredenheid

Gestructureerd werken - Meer succes boeken? Laat u dan adviseren over het e-commerce performance model. Wat voorheen het E-prover model heette is door Vicus omgebouwd tot een e-commerce performance model op basis van specifiek toepasbare prestatie indicatoren.

Het E-prover model heeft Vicus geïnspireerd tot een e-commerce performance model en de bijhorende prestatie-indicatoren. Daarnaast is er een relatie gelegd met de fasen uit ons e-commerce succes model. Deze combinatie samen met de e-commerce referentiearchitectuur heeft bewezen uitermate sterk te zijn voor de organisatie. Een gestructureerde werkwijze kan leiden tot een hogere klant tevredenheid.

Hoogwaardige prestatie-indicatoren

Elke organisatie heeft doelstellingen die zij moet behalen om haar taken naar behoren uit te voeren. Vandaar dat er prestaties worden gemeten. De nadruk wordt gelegd op die indicatoren die van belang zijn voor de performance van het totale systeem. Deze prestatie-indicatoren worden het liefst op een gestructureerde wijze weergegeven zodat er een performance management dashboard ontstaat. Denk maar aan:

  • Omzet;
  • Klantwaarde;
  • Klant tevredenheid (customer centric KPI’s) en interne proces efficiency.

Kritieke prestatie indicatoren verstrekt belangrijke informatie aan de organisatie, waarmee er voorspellingen worden gedaan.

Waarom E-commerce Performance model van Vicus

Het E-commerce Performance model van Vicus dient als leidraad voor een door ons begeleid project voor u als klant. Kritieke prestatie indicatoren worden hierdoor in beeld gebracht zodat u kan werken aan een verhoogde klant tevredenheid. Als u vervolgens gebruik maakt van de e-commerce referentiearchitectuur kunt u van alle voordelen profiteren.

Neem contact met mij op!

 Ja, ik wil e-mail van Vicus ontvangen