Business Model Canvas

Diensteninnovatie voor e-commerce bedrijven

Als gevestigd bedrijf wil je dat jouw verkopen efficiënter worden afgehandeld, jouw klanten de juiste informatie krijgen en jouw inkoop-, bestel- en voorraadkosten in de hand worden gehouden. Als startend bedrijf of manager met een nieuwe missie wil je vooral bezig zijn met het opzetten van jouw bedrijf en het ontwikkelen van jouw productaanbod.

Partner voor zakelijke initiatieven

Als gevestigd bedrijf wil je dat jouw verkopen efficiënter worden afgehandeld, jouw klanten de juiste informatie krijgen en jouw inkoop-, bestel- en voorraadkosten in de hand worden gehouden. Als startend bedrijf of manager met een nieuwe missie wil je vooral bezig zijn met het opzetten van jouw bedrijf en het ontwikkelen van jouw productaanbod.

Succesvol worden met e-commerce

Om succesvol te zijn met e-commerce moeten de interne- en externe bedrijfsprocessen volledig gestroomlijnd zijn om administratieve rompslomp te voorkomen.

Business Model Canvas voor e-commerce

Het Business Model Canvas is een eenvoudige maar krachtige tool om te zien welke onderdelen in jouw businessmodel een rol spelen en hoe ze zich tot elkaar verhouden.

Verbeterpunten zoeken en aanpak bepalen

Met dit model op tafel bespreken we samen op een gestructureerde manier jouw business. We gaan in op de processen en aanpak met het doel daarin meetpunten en verbeterpunten te kunnen vaststellen.

In een workshop van één dagdeel brengen we samen met jou structuur in jouw organisatie.

Luuk Roovers directeur Vicus Luuk Roovers, senior consultant

Klantsegmenten

Kanalen

Klantrelaties

Verdienmodel

Middelen

Kernactiviteiten

Partners

Kostenstructuur

Hebben wij je interesse gewekt?

Maak nu een afspraak!

Maak een afspraak om jouw organisatie zo snel mogelijk te laten excelleren. Over drie maanden ziet jouw organisatie er dan significant anders uit. Snel aan de slag? bel 033 461 1196 of vul onderstaande contactformulier in. We nemen dan snel contact met je op.