Magento templates

Magento templates

Snel jouw webshop online met de Magento templates van Vicus

Magento templates zijn geschikt voor alle soorten Magento webshops. Er zijn meer dan 600 kant-en-klare templates. Alle Magento templates bevatten een professioneel ontwerp voor een webshop. Het voordeel van de Magento template is dat er veel tijd bespaard wordt op het gebied van ontwerpen, hierdoor kun je snel aan de slag met jouw eigen webshop van standaard tot maatwerk.

Sjablonen voor alle soorten Magento webshops

Magento templates van Vicus zijn geschikt voor alle soorten Magento webshops. Vicus biedt de keuze uit meer dan 600 kant-en-klare templates. Alle Magento templates bevatten een professioneel ontwerp voor een webshop.

Het voordeel van de Magento template is dat er veel tijd bespaard wordt op het gebied van ontwerpen, hierdoor kun je snel aan de slag met jouw eigen webshop.

Flexibiliteit en controle over de uitstraling

Magento is op dit moment hét open source e-commercepakket. Veel webwinkels zijn je voorgegaan en maken op dit moment gebruik van de geavanceerde mogelijkheden die Magento biedt. Webwinkeliers kiezen voor Magento om de software erg compleet en gebruiksvriendelijk is.

De Magento webshopsoftware biedt de gebruiker flexibiliteit en controle over de uitstraling vanwege de vele uitbreidingen zoals zoals plug-ins, modules en Magento templates. Bovendien groeit het pakket mee met jouw organisatie.