Colofon    Nieuwsbrief vtiger CRM september 2011

Vicus eBusiness Solutions

------------------
Vanadiumweg 22
3812 PZ Amersfoort
033 461 1196
info@vicus.nl
www.vicus.nl

Volg Vicus eBusiness Solutions op Twitter

.
e-Nieuwsbrief

Benut uw verkoopkansen optimaal

 

Vicus informeert u graag over het laatste vtiger CRM nieuws

Vicus geeft al sinds haar oprichting in 2003 regelmatig nieuwsbrieven uit. Deze informeren u over zowel producten, klantcases en open source als over de ontwikkelingen binnen Vicus zelf. Op verzoek van velen starten wij nu met een gespecialiseerde nieuwsbrief gericht op CRM en vtiger.

Nieuws waar u wat aan heeft...

Heeft u een onderwerp dat u graag besproken wilt zien, stuur dan een e-mail naar Ineke Swart (secretariaat@vicus.nl). Heeft u iets gelezen waarvan u denkt dat het voor andere gebruikers wellicht ook van belang zou kunnen zijn stuur deze nieuwsbrief dan via [FORWARD] door.

Maak nu kennis met vtiger CRM

Met Vicus implementeert u met behulp van vtiger CRM een strak marketing- en verkoopproces en een prima customer service platform.

Bent u nog aan het onderzoeken welk CRM-pakket het beste bij uw onderneming past of bent u niet tevreden over uw huidige pakket? Bezoek dan één van onze vtiger CRM seminars! Dit seminar is bedoeld voor ondernemingen vanaf vijf medewerkers.

De volgende data zijn nog plaatsen beschikbaar:

woensdag 5 oktober - dinsdag 15 november - woensdag 14 december

 

Snorm: een goede aanvulling op uw CRM

SNORM zet uw anonieme zakelijke bezoekers van uw website of webwinkel om in waardevolle leads, direct in uw CRM systeem. Hierdoor heeft u dagelijks nieuwe leads klaar om op te volgen. Door gebruik te maken van SNORM krijgt u gekwalificeerde leads binnen in uw CRM systeem, op uw mobiele telefoon of in uw mailbox.

vtiger CRM

vtiger CRM al vanaf € 24,95 per maand

vtiger CRM richt zich op ondersteuning van verkoopproces (salesfunnel van lead naar order), marketing (campagnes), klantenservice (tickets, servicecontracten, klantenportaal) en levering (diensten en producten).

Voor zover wij kunnen oordelen is dit het enige CRM product dat zich als puur Open Source presenteert. U betaalt geen licentiekosten! Vicus biedt al vtiger CRM hosting aan vanaf €299,= per jaar of €24,95 per maand. Daarnaast biedt Vicus een uitgebreid scala aan dienstverlening rondom vtiger CRM.

 

De Belastingdienst

klantcase uitgelicht: De Belastingdienst

Vicus richt dagelijks nieuwe vtiger CRM systemen in. Voor zowel kleine ondernemingen met 5 werknemers als grote MKB bedrijven. Regelmatig zullen wij een klant aan u voorstellen.
Deze keer: De Belastingdienst.

De Belastingdienst ondersteunt software-ontwikkelaars bij het ontwikkelen en testen van aangifte- en administratiesoftware. Om dit proces te stroomlijnen was behoefte aan een Open Source contact management software systeem tegen niet al te hoge kosten. vtiger CRM bleek hiervoor een uitermate geschikte oplossing.

De Belastingdienst zocht een betrouwbare implementatie-partner. Vicus werkt inmiddels al sinds 2003 met enige regelmaat voor de Belastingdienst. Doorslaggevend is de getoonde expertise, de jarenlange ervaring met vtiger CRM en het feit dat Vicus vtiger Gold Partner is sinds 2007.

Vicus richtte voor De Belastingdienst haar vtiger CRM systeem in waardoor De Belastingdienst haar relaties met software-ontwikkelaars beter kan stroomlijnen.

Exclusieve aanbieding

Voor lezers van deze nieuwsbrief hebben wij een exclusieve aanbieding. Als u vóór 31 oktober de vtiger hosting (v.a. eenmalig 49,= plus €24,95 per maand) onderbrengt bij Vicus dan betaalt u slechts € 325,- voor één dagdeel training (normaal € 359,-). Deze training is specifiek gericht op het gebruiken van vtiger CRM in uw eigen organisatie en wordt in Amersfoort gegeven.

Pas uw voorkeuren aan

Vicus maakt gebruik van phpList voor de verzending van nieuwsbrieven. Voor deze nieuwsbrief hebben wij u eenmalig toegevoegd aan deze verzendlijst omdat u vtiger CRM gebruikt, in het verleden informatie heeft aangevraagd of expliciet heeft aangegeven informatie over vtiger CRM te willen ontvangen.

  • Via [PREFERENCES] kunt u uw voorkeuren aanpassen.
 
 

De Vicus e-Nieuwsbrief wordt alleen verzonden aan klanten, relaties en belangstellenden die in het verleden informatie hebben opgevraagd of hebben ingeschreven voor deze nieuwsbrief. Klik [UNSUBSCRIBE] om uw e-mailadres voor verdere toezending van onze e-Nieuwsbrief te blokkeren. Klik [PREFERENCES] om uw voorkeuren aan te passen.

Wilt u reageren op onderwerpen uit deze nieuwsbrief, neemt u dan contact op met Vicus.
------------------

 

Ga terug