Colofon    Nieuwsbrief vtiger CRM oktober 2011

Vicus eBusiness Solutions

------------------
Vanadiumweg 22
3812 PZ Amersfoort
033 461 1196
info@vicus.nl
www.vicus.nl

Volg Vicus eBusiness Solutions op Twitter

.
e-Nieuwsbrief

Benut uw verkoopkansen optimaal

 

Benut uw verkoopkansen optimaal

Na de vele positieve reacties op de speciale vtiger CRM nieuwsbrief sturen we de vtiger nieuwsbrief alleen nog aan wie dat expliciet heeft aangegeven. In deze nieuwsbrief de aankondiging van de nieuwste vtiger CRM versie, de technieken achter vtiger CRM en de laatste ontwikkelingen op CRM gebied. Via [FORWARD] kunt u dit bericht doorsturen aan uw collega's of andere geïnteresseerden.

vtiger CRM versie 5.3

vtiger CRM logoHoewel de vrijgave van de release candidate is uitgesteld van half augustus naar half oktober hebben wij toch half september al de hand weten te leggen op de ontwikkelaarsversie.

En de eerste ervaringen uit het Vicus team zijn positief. Het vtiger team van Vicus onder leiding van Gert is deze nieuwe versie uitgebreid aan het testen en zal hiervan binnenkort verslag doen. Neem contact met ons op als u ook alvast in vtiger CRM versie 5.3 wilt rondneuzen.

Gebruiken uw vrienden al vtiger?

Als u zelf enthousiast gebruiker bent van vtiger CRM dan wilt u wellicht vtiger CRM en Vicus als dienstverlener, aanbevelen aan uw relaties. Door op [FORWARD] te klikken stuurt u heel eenvoudig uw aanbeveling naar uw relatie.

Vicus organiseert dit jaar nog enkele vtiger bijeenkomsten voor iedereen die serieus aan het onderzoeken is welk CRM-pakket het beste bij zijn of haar organisatie past. Voor de bijeenkomsten op dinsdag 15 november en woensdag 14 december zijn nog plaatsen beschikbaar.

Beveiliging vtiger CRM

Na de ophef over het kraken van de SSL-certificaten bij DigiNotar is Nederland zich extra bewust van de noodzaak om voor goede beveiliging te zorgen. Ook voor online CRM systemen is een SSL-certificaat aan te bevelen. Voor een SSL-certificaat voor vtiger CRM gelden andere eisen dan voor een webshop.

Is uw vtiger CRM systeem voldoende beveiligd? De adviseurs van Vicus adviseren u graag over de juiste keuze.

75% subsidie aanvraagperiode verlengd, bedrag verhoogd

Subsidie 75%Inmiddels stromen de aanvragen voor ESF-E subsidie traject binnen dat Vicus samen met De Breed en Partners uitvoert. De workshops en begeleiding binnen het Vicus e-commerce succesmodel (interne processen rondom CRM en E-commerce) vallen mogelijk ook voor u onder deze (ESF) subsidie. U kunt uw aanvraag bij Vicus indienen tot en met 14 oktober! Het kabinet heeft daarnaast nog 1 miljoen EURO toegevoegd aan de pot ESF-E.

 

De techniek achter vtiger CRM

De vtiger bouwstenenIn gesprekken met gebruikers en potentiële gebruikers komt vaak naar voren dat men de achtergrond van vtiger CRM zou willen weten.

De vtiger software werkt met bewezen technologie, ook voor uw bedrijfskritische processen. Ook grote organisaties als Yahoo, Google en Amazon maken gebruik van deze technologieën.

vTigerCRM is gebouwd met stabiele onderdelen op basis van moderne technologie en draait bij Vicus op een stabiel serverplatform met een hoge beschikbaarheid. U kunt het overal en altijd online gebruiken.

 

  • Gebouwd met de programmeertalen PHP en Javascript;
  • Werkt met een MySQL database;
  • Wordt door de webserver software Apache naar uw webbrowser gestuurd;
  • Draait op een machine met Linux als besturingssysteem;
  • De vlakverdeling wordt bepaald door HTML (Hypertext Markup Language);
  • En de vormgeving en kleurstelling worden bepaald door afbeeldingen en css (cascading style sheets).

 

Neem gerust contact op met Vicus als u hierover meer wilt weten.

 

vTiger Nederland Gold Partner sinds 2007

vtiger Gold PartnerVicus is vtiger Gold Partner sinds 2007. Al jaren vertegenwoordigen wij daarmee de vtiger.com organisatie in Nederland. Het startte destijds met de implementatie van vtiger CRM bij NYSE/Euronext, wat ook door de internationale vtiger organisatie als een belangrijk project werd gezien. Inmiddels hebben vele grote én kleine organisaties de implementatie van het vtiger CRM systeem aan Vicus overgelaten.

 

 

vtiger CRM en phpList

phpList logoVicus werkt met de combinatie vtiger CRM en phpList, een prima samenwerking waar het gaat om profilering, maar ook zinvolle splitsing. Zo kunnen geinteresseerden zich aanmelden voor de nieuwbrief zonder in ons CRM systeem te worden opgeslagen. Daarnaast wil niet iedereen die informatie aanvraagt ook de nieuwsbrief ontvangen.

Krijgt u teveel, te weinig of het verkeerde nieuws? Pas dan via [PREFERENCES] uw voorkeuren aan!

De Vicus e-Nieuwsbrief wordt alleen verzonden aan klanten, relaties en belangstellenden die in het verleden informatie hebben opgevraagd of hebben ingeschreven voor deze nieuwsbrief. Klik [UNSUBSCRIBE] om uw e-mailadres voor verdere toezending van onze e-Nieuwsbrief te blokkeren. Klik [PREFERENCES] om uw voorkeuren aan te passen.

Wilt u reageren op onderwerpen uit deze nieuwsbrief, neemt u dan contact op met Vicus.
------------------

 

Ga terug