Colofon    Nieuwsbrief vtiger CRM december 2011

Vicus eBusiness Solutions

------------------
Vanadiumweg 22
3812 PZ Amersfoort
033 461 1196
info@vicus.nl
www.vicus.nl

Volg Vicus eBusiness Solutions op Twitter

.
e-Nieuwsbrief

Benut uw verkoopkansen optimaal

Is uw organisatie al klaar voor 2012?

Bijna niet meer weg te denken binnen elk bedrijf: een goed CRM-systeem. Hierin zijn de gemaakte afspraken goed terug te vinden zodat alle medewerkers (binnen- en buitendienst medewerkers) de potentiëele klant goed kunnen helpen. Vicus helpt u graag bij de implementatie van een CRM systeem dat aansluit op uw wensen en die van uw medewerkers. U kunt Vicus benaderen via e-mail, telefoon, Twitter, website en vele andere kanalen. Wij bereiken u graag met het meest recente vtiger CRM nieuws via deze nieuwsbrief.

Partner in nieuwe economische tijden

Als de omzet lager is en het rendement omhoog dan houdt u er aan het einde van het jaar toch meer aan over. Vicus is gespecialiseerd in het optimaliseren van bedrijfsprocessen waardoor u tegen lagere kosten kunt werken en beter in staat bent om de juiste dingen te doen.

Wij zijn in 2012 graag uw partner om de crisis door te komen! Voor nu alvast prettige kerstdagen en een voorspoedig 2012!

8 goede redenen om vtiger te kiezen

Al menig bedrijf is u voorgegaan in het gebruik van vtiger als CRM-systeem. Vicus helpt ondernemers om het vtiger systeem zo optimaal in te richten. Twijfelt u nog of vtiger voor u wel geschikt is? Vicus geeft u 8 goede redenenen om te kiezen voor vtiger CRM.

 

Integraal werken met CRM

Vicus bouwt en integreert software en processen tot geoliede verkoopmachines. We bouwen bruggen tussen open en gesloten systemen en laten deze systemen aansluiten op uw bedrijfsprocessen. Zo koppelen we onder andere graag vtiger CRM voor u aan King Business Software en Microsoft Dynamics Navision.

Belangrijkste verschillen vtiger 5.3

Naast de nieuwe mail manager, een gebruikersvriendelijker Configuratie, het vernieuwde inlogscherm en de volledig herziene Nederlandse vertaling kunnen rapporten nu automatisch periodiek per e-mail worden verzonden. Daarnaast zijn er vele bekende fouten opgelost en is de code op een aantal plaatsen herschreven.

vtiger CRM optimaal gebruiken met add-ons

Voor vtiger CRM zijn er zowel door de community partners als door Vicus zelf de nodige add-ons ontwikkeld. Add-ons worden ook wel plug-ins of extenties genoemd. Met deze add-ons kan de functionaliteit van vtiger CRM sterk worden aangepast aan de individuele behoeften.

Sommige add-ons zijn gratis, voor andere moet worden betaald. Via onderstaande link kunt u zien welke add-ons beschikbaar zijn. Heeft u belangstelling voor één van de add-ons? Vicus helpt u graag verder met het implementeren.

Klantcase uitgelicht: De Zonnefabriek

Vicus richt voor zowel kleine als grote organisaties CRM en e-commerce platformen in. Wij stellen deze keer graag De Zonnefabriek aan u voor: De Zonnefabriek helpt u om zelf energie te produceren met zonnepanelen. Van subsidie tot installatie van het zonnepaneel.

Voor haar verkoopproces zocht zij een systeem dat geheel op maat ingericht kon worden. Vicus richtte voor De Zonnefabriek haar vtiger CRM op maat in zodat bijvoorbeeld ook het offertetraject vereenvoudigd is.

Heeft u al uw vtiger CRM configuratie gekozen?

Als u nog geen CRM gebruikt, kunt u nu besluiten om in 2012 te gaan werken met een CRM systeem. Via onze website krijgt u toegang tot de vtiger demo en kunt u (en uw medewerkers) zien welke mogelijkheden vtiger CRM biedt. Als u vragen heeft, kunt u natuurlijk bij Vicus terecht.

 
 

De Vicus e-Nieuwsbrief wordt alleen verzonden aan klanten, relaties en belangstellenden die in het verleden informatie hebben opgevraagd of hebben ingeschreven voor deze nieuwsbrief. Klik [UNSUBSCRIBE] om uw e-mailadres voor verdere toezending van onze e-Nieuwsbrief te blokkeren. Klik [PREFERENCES] om uw voorkeuren aan te passen.

Wilt u reageren op onderwerpen uit deze nieuwsbrief, neemt u dan contact op met Vicus.
------------------

 

Ga terug