Colofon    Nieuwsbrief Vicus oktober 2011

Vicus eBusiness Solutions

------------------
Vanadiumweg 22
3812 PZ Amersfoort
033 461 1196
info@vicus.nl
www.vicus.nl

Volg Vicus eBusiness Solutions op Twitter

.
e-Nieuwsbrief

Benut uw verkoopkansen optimaal

 

Succes komt in 5 fasen

Het laatste kwartaal van het jaar is al weer aangebroken. We gaan op naar de feestdagen. Het moment voor veel mensen om webshops te zoeken. Wellicht het moment voor u om uw webshop te starten of uw huidige webshop te optimaliseren. In deze nieuwsbrief helpt Vicus u graag op weg om uw doel: 'een succesvolle webshop' te bereiken.

Koppeling Magento met King software

Vicus koppelde al Zen Cart webwinkels aan ERP systemen zoals King Business Software en MS Navision. Maar nu zijn bij Vicus ook Magento webwinkels met King Business Software integratie beschikbaar.

Ook deze integratie maakt gebruik van de door Vicus ontwikkelde Open Source Business Architectuur (VOSBA).

Google Marketing

Het boek over Google Marketing

Mark Jansen heeft zijn 2e boek af. Deze keer onder de titel Google Marketing. Veel klanten van Vicus zullen Mark inmiddels wel kennen. Mark spreekt regelmatig over dit onderwerp op seminars van Vicus. Daarnaast verzorgt zijn bedrijf de internetmarketing voor diverse klanten. Van harte aanbevolen!

Workshops internetmarketing

Inmiddels hebben we er al weer een paar achter de rug; De individuele workshops internetmarketing. Met een ecommerce specialist van Vicus en een internetmarketeer van OOSEO gaat u een dagdeel aan de slag om internetmarketing concreet op uw situatie toegepast te bespreken. Een aanrader voor als u aan de slag wilt gaan met internetmarketing maar nog niet precies weet hoe u dit moet aanpakken. Na de workshop weet u hoe u de marketing professioneel kunt gaan aanpakken.

De workshop internetmarketing is nog efficienter als u eerst de inventarisatieworkshop van het ecommerce groeimodel volgt. Dan weet u ook waar u de marketing op moet richten.

vtiger CRM logo

Speciale nieuwsbrief voor vtiger CRM fans

Inmiddels is Vicus gestart met een speciale nieuwsbrief over vtiger CRM met aandacht voor actuele zaken, achtergronden, handige add-ons en interessante klantcases. Indien u de eerste vtiger nieuwsbrief heeft gemist dan kunt u via de onderstaande link de vtiger nieuwsbrief in uw profiel aanzetten.

Klantcase uitgelicht: Annadee

Deze keer stellen wij Annadee aan u voor, een low budget starter.

Annadee startte een webwinkel in januari 2010 gebaseerd op ePages. Tijdens de bouw liep de livegang van de webwinkel vertraging op door het gebrek aan mogelijkheden. Vicus heeft op basis van een standaard template in korte tijd voor Annadee een Zen Cart webwinkel live gezet. Een goede basis om verder te bouwen naar de volgende fase van het e-commerce succesmodel. Maar nu eerst een goed klantenbestand opbouwen!

Hoge waardering voor seminars

De ecommerce succesmodel seminars van Vicus, King en OOSEOO worden druk bezocht. De bezoekers laten zich zeer positief uit over de inhoud van de seminars. Na Midden-Nederland en Brabant zijn in oktober de provincies Friesland en Groningen aan de beurt. In Appelscha hadden we op 19 oktober weer een volle zaal en moesten alweer enkele mensen teleurstellen.

Er zijn dit jaar nog plaatsen beschikbaar op 2 en 29 november in Amersfoort. Mocht u nog iemand weten of zelf interesse hebben, wacht dan niet te lang want... vol = vol!

De Vicus e-Nieuwsbrief wordt alleen verzonden aan klanten, relaties en belangstellenden die in het verleden informatie hebben opgevraagd of hebben ingeschreven voor deze nieuwsbrief. Klik [UNSUBSCRIBE] om uw e-mailadres voor verdere toezending van onze e-Nieuwsbrief te blokkeren. Klik [PREFERENCES] om uw voorkeuren aan te passen.

Wilt u reageren op onderwerpen uit deze nieuwsbrief, neemt u dan contact op met Vicus.
------------------

 

Ga terug