Colofon    Nieuwsbrief Vicus februari 2012
Volg Vicus op Twitter
Wordt Vicus fan op Facebook
Bekijk presentaties van Vicus op Slideshare
 

Vicus eBusiness Solutions

------------------
Vanadiumweg 22
3812 PZ Amersfoort
033 461 1196
info@vicus.nl
www.vicus.nl

.
e-Nieuwsbrief

Benut uw verkoopkansen optimaal

 

De kou trekt weer weg, de ijspret is voorbij. Maar wat was het lekker om weer eens op natuurijs te schaatsen! Het voorjaar komt er aan dus komt er bijna een einde aan onze winterslaap. Tijd om de boel weer eens op te schudden en positief aan de slag te gaan!

Wij feliciteren

Het is feest bij Vicus klanten. Het succes bij Vicus klanten slaat door!

  • Hertog diervoeders zal medio mei zijn winkel van 900m2 in Tiel openen! Een fysieke winkel naast zijn Magento webshop!
  • FitPro heeft de eerste maand een fantastische omzet gerealiseerd met de nieuwe internationale Magento webshop.
  • SensEcommerce gaat voor (ESF-)financiering voor de volgende stappen in het ecommerce succes model!
Europa ESF

En wij feliciteren met de ESF subsidie!

Oktober 2011 nam Vicus het initiatief om met een aantal klanten een subsidie aan te vragen uit het Europees Sociaal Fonds. Inmiddels rollen de beschikkingen binnen. Het betreft een subsidie van 75% van de kosten. U begrijpt dat zowel wij als de betreffende klanten daar heel blij mee zijn!

Wij feliciteren daarom Compricon, Burton Car Company en RapBid - kabeltje.com van harte vanwege de toegekende ESF subsidie om de interne bedrijfsprocessen te verbeteren in lijn met het ecommerce succes model.

SSL certificaten

Is mijn webwinkel wel veilig?

Een SSL-certificaat zorgt voor de technische beveiliging van het gegevensverkeer tussen uw website, webwinkel of blog met de webbrowser van uw bezoeker. Daarnaast schept het bieden van een SSL-certificaat (inclusief visueel zegel) vertrouwen aan uw bezoekers.

Naar aanleiding van het incident rondom SSL certificaten bij DigiNotar krijgen wij veel vragen. Voor publieke websites, blogs en webwinkels adviseren wij om gebruik te maken van een EV Certificaat met een groene adresbalk. Deze EV certificaten voldoen aan de strenge validatie richtlijnen die het Certification Authority Browser Forum voor deze certificaten heeft vastgelegd. Hierdoor geven zij uw bezoekers meer vertrouwen dan certificaten waarbij de validatieprocedure minder streng is.

Vicus 10 jaar en nu al beter dan Justin Bieber

Nee dit gaat natuurlijk niet over Vicus eBusiness Solutions, maar wel leuk. Jong en getalenteerd en als naam Vicus. Dat willen we delen!

 

Sociale Media

Volg ons in de Sociale media

Inmiddels loopt Vicus helemaal in de pas. Twitter, YouTube, SlideShare, LinkedIn, Facebook. We hebben het allemaal en houden het ook al enige tijd bij. Wilt u ons volgen? Kies dan een of meer van onderstaande opties:

Wat is eigenlijk een multishop platform

Met een e-commerce platform bedoelen wij software gericht op het realiseren van verkooptransacties. Multishop wil vooral zeggen dat er meerdere webshops voor één organsiatie zijn.

Een multishop platform kan bestaan in verschillende modellen zoals meerdere shops met ieder hun eigen software of meerdere webshops op basis van één software installatie. Elke vorm heeft natuurljik voor- en nadelen die per situatie moeten worden afgewongen waarbij ambities en commerciele keuzes een belangrijke rol spelen.

De Vicus e-Nieuwsbrief wordt verzonden aan klanten, relaties en belangstellenden die in het verleden informatie hebben opgevraagd of hebben ingeschreven voor deze nieuwsbrief. Klik [UNSUBSCRIBE] om uw e-mailadres voor verdere toezending van onze e-Nieuwsbrief te blokkeren. Klik [PREFERENCES] om uw voorkeuren aan te passen.

Wilt u reageren op onderwerpen uit deze nieuwsbrief, neemt u dan contact op met Vicus.
------------------

Wij ondersteunen:

Magento ecommerce
vtiger CRM
Zen Cart

En integreren deze met:

Koppelen aan King
Koppel aan Dynamics
 

Ga terug