Colofon    Nieuwsbrief Vicus april 2013
Volg Vicus op Twitter
Wordt Vicus fan op Facebook
Bekijk presentaties van Vicus op Slideshare
 

Vicus eBusiness Solutions

------------------
Vanadiumweg 22
3812 PZ Amersfoort
033 461 1196
info@vicus.nl
www.vicus.nl

.
e-Nieuwsbrief

Benut uw verkoopkansen optimaal

 

Vicus heeft alle expertise in huis om een maximaal rendement uit uw webshop met crm te halen. Omdat wij als geen ander ‘het hele plaatje’ overzien bent u bij ons verzekerd van een doordachte integrale oplossing die perfect is afgestemd op uw organisatie. En op het behalen van meer omzet en winst. Stel ons gerust op de proef, wij zijn vooral gek op ‘onmogelijke’ uitdagingen.

VOSBA middleware versie 5 komt eraan

De door Vicus 7 jaar geleden ontwikkelde VOSBA e-solutions middleware is, durven we in alle bescheidenheid te zeggen, uniek op de Nederlandse markt. Omdat e-commerce-ondernemingen hiermee hun bedrijfsprocessen niet slechts koppelen maar echt integreren. En zo een optimale efficiency behalen.

Security patch vtiger CRM 5.4.0

Onze experts verzorgen de nieuwste security patch voor vtiger CRM 5.4.0 op alle standaardinstallaties waardoor u verzekerd bent van een optimale werking en een maximale veiligheid. Klanten met een servicedeskabonnement krijgen 25% korting. Bent u nog geen klant van Vicus of wel klant maar heeft u nog geen abonnement op onze servicedesk? Dan heeft u nu een extra reden om er één bij ons af te sluiten.

Vicus kunstzinnig in beeld via Dropstuff

“Platform Creatieve Industrie-Gemaakt in Amersfoort” nodigde ons uit om een kunstzinnige uiting rondom het thema “online shopping” te maken. Ook deze uitdaging pakten wij graag op. Landelijk te zien in de grote steden op Dropstuff, het nieuwe Urban Network.

Korte lijnen, contact met de specialisten

Om klanten snel en adequaat van dienst te zijn met specialistische ondersteuning werkt Vicus met korte communicatielijnen. Waarbij u direct contact krijgt met de juiste expert. In onze vestiging in Amersfoort beschikken wij over een servicedesk met 4 specialistenteams:

  • Vtiger CRM team
  • Magento team
  • Zen Cart team
  • VOSBA integratie team

MultiCopy: "Een CRM-systeem dat voor ons werkt!"

MultiCopy Lansingerland wilde slimmer en effectiever werken én groeien! Daarom zocht de directie een crm-systeem voor het optimaliseren en automatiseren van de verkoopactiviteiten. MultiCopy koos voor vtiger CRM van Vicus.

Inmiddels gebruiken de medewerkers vrijwel alle functionaliteit die vtiger biedt: verkoopautomatisering, relatiebeheer, orderadministratie, facturen en e-mail, overal toegankelijk en biedt optimaal inzicht in klantinformatie, verkoopgegevens en communicatie.

7 Zen Cart ‘must have’ modules

Zen Cart biedt standaard ongekend veel mogelijkheden. Er zijn bovendien talloze add-ons beschikbaar. Misschien ziet u door de bomen het bos niet meer. Om het u gemakkelijk te maken hebben we voor u een top 7 van ‘onmisbare modules’ gemaakt.

‘Video in e-commerceland’

Video is bijzonder effectief in e-commerce. Afgelopen jaren hebben wij bij verschillende e-commerce projecten praktijkervaring opgedaan m.b.t. video. Onze kennis hebben wij recentelijk gedeeld via een serie van 5 blogs.

De Vicus e-Nieuwsbrief wordt verzonden aan klanten, relaties en belangstellenden die in het verleden informatie hebben opgevraagd of hebben ingeschreven voor deze nieuwsbrief. Klik [UNSUBSCRIBE] om uw e-mailadres voor verdere toezending van onze e-Nieuwsbrief te blokkeren. Klik [PREFERENCES] om uw voorkeuren aan te passen.

Wilt u reageren op onderwerpen uit deze nieuwsbrief, neemt u dan contact op met Vicus.
------------------

Wij ondersteunen:

Magento ecommerce
vtiger CRM
Zen Cart

En integreren deze met:

Koppelen aan King
Koppel aan Dynamics
 

Ga terug