Colofon    Nieuwsbrief Vicus april 2012
Volg Vicus op Twitter
Wordt Vicus fan op Facebook
Bekijk presentaties van Vicus op Slideshare
 

Vicus eBusiness Solutions

------------------
Vanadiumweg 22
3812 PZ Amersfoort
033 461 1196
info@vicus.nl
www.vicus.nl

.
e-Nieuwsbrief

Benut uw verkoopkansen optimaal

 

Het wil nog niet vlotten met het weer en het kabinet laat ons in de steek. Toch is er geen reden voor paniek. Als we vertrouwen houden en werken aan de kracht van onze organisaties dan komt het goed.

Of u nu meer wilt verkopen, kosten wilt besparen of uw klantenservice wilt verbeteren. Vicus heeft de oplossingen voor u klaarliggen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende verkenning.

Vicus doet Magento

Doet Vicus ook Magento?

Jazeker! Sinds Magento in 2007 werd geboren hebben wij diverse mooie projecten met de Magento webshopsoftware als basis uitgevoerd. U kunt dus rustig uw Magento project aan ons uitbesteden!

Gevonden worden - SEO is geen SEA

Optimaliseren voor zoekmachines (SEO, Search Engine Optimalisation) is niet hetzelfde als adverteren in zoekmachines (SEA, Search Engine Advertising). Waar SEA zorgt voor korte termijn successen, zorgt SEA ervoor dat uw site een langdurige positie opbouwt binnen zoekmachines. Daarnaast zijn er nog vele andere methoden om bezoekers naar uw site te lokken.

Vicus koppelt aan King

Webshop of CRM aan King

Vicus werkt samen met King Business Software aan koppelingen voor webshops en CRM. Al in 2009 koppelde we een Zen Cart webshop aan King. Later koppelde we Magento aan King en nu is er ook de koppeling met vtiger CRM.

Snoobi Web Analytics

Waarom Google Analytics als er ook Snoobi is?

Vicus is Snoobi partner sinds 2010. Onder andere ontwikkelde wij een koppeling tussen de Snoobi Web Analytics en vtiger. Met deze koppeling worden zakelijke leads in het CRM opgenomen.

Nu klanten langere tijd ervaring met Snoobi hebben blijkt dat met name de mogelijkheid om ad-hoc vragen te beantwoorden en de, zelf samen te stellen, dashboard met Key Performance Indicatoren zeer worden gewaardeerd.

Vicus is vtiger Gold Partner

vtiger CRM versie 5.4

Eind vorige week is vtiger versie 5.4 vrijgegeven. Daarnaast is de door Vicus aangepaste vertaling vrijgegeven. Beiden zijn nu voor productie beschikbaar.

Versie 5.4 is uitgebreid met een paar mooie functies en verbeteringen. Daarnaast zijn er weer veel bekende bugs opgelost. Tijd voor een upgrade!

Vicus geeft trainingen

Workshops en seminars - Maar waarover?

Ook in 2012 geven wij weer workshops en seminars rondom de thema's E-commerce, CRM en Integratie

De eerste staan al op onze website. Maar we zijn erg benieuwd welke onderwerpen u verder interesseren.  Stuur een e-mail naar seminars@vicus.nl.

De Vicus e-Nieuwsbrief wordt verzonden aan klanten, relaties en belangstellenden die in het verleden informatie hebben opgevraagd of hebben ingeschreven voor deze nieuwsbrief. Klik [UNSUBSCRIBE] om uw e-mailadres voor verdere toezending van onze e-Nieuwsbrief te blokkeren. Klik [PREFERENCES] om uw voorkeuren aan te passen.

Wilt u reageren op onderwerpen uit deze nieuwsbrief, neemt u dan contact op met Vicus.
------------------

Wij ondersteunen:

Magento ecommerce
vtiger CRM
Zen Cart

En integreren deze met:

Koppelen aan King
Koppel aan Dynamics
 

Ga terug