Integratie met CRM

De WebVisitAnalyser maakt een directe connectie met het vtiger crm-systeem. Hierbij gaan wij heel ver om voor jou Marketing Automation betaalbaar in te kunnen zetten. Onze koppeling zet leads en profielinformatie meteen op de juiste plaats.

 

Marketing automatiseren

Weet wat jouw marketingcampagnes opleveren. Vtiger marketing automation van Vicus geeft je inzicht in jouw activiteiten, campagnes en klantinformatie. Voor effectievere marketing en beter resultaat. Flexibel, betaalbaar en snel aan de slag.

Lees meer >

Verkoop automatiseren

Met vtiger sales automation van Vicus verkrijg je meer en betere leads en verbeter je de controle over jouw verkoopproces en de kwaliteit van accountmanagement. Flexibel, bereikbaar en snel aan de slag. Betrouwbare informatie, opportunity management en integraal inzicht in upselling en cross-selling.

Lees meer >

Klantenservice automatiseren

Klantenservice in CRM: de beste toolkit voor efficiënter werken en betere service. Ticketmanagement, selfserviceportal en rapportages. Alle informatie in één systeem, met vtiger CRM van Vicus. Van klacht naar kans en van support naar verkoop. Veilig, flexibel, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar.

Lees meer >