X
Contact
Direct advies?
 033 461 1196
<
Contact
Direct advies?
 033 461 1196

Vtiger Relatiebeheer (CRM) en virtueel kantoor

Betere stuurinformatie, meer omzet en meer tevreden klanten

Vtiger op pc, tablet en mobiel
  • Marketing automation
  • Sales automation
  • Klantenservice inclusief klantportaal
  • Relatiebeheer
  • Altijd een passende oplossing
  • Lage cost of ownership

Vtiger CRM is het best aangeschreven open source Customer Relationship Management (CRM) systeem voor kleine tot middelgrote organisaties.

De vtiger CRM-software helpt kosten te besparen en omzet te verhogen door het optimaliseren van marketing, verkoop en klantenservice.

Mobile en Apps first

Vtiger is een modern CRM-systeem dat zich niet beperkt tot de computer. Integratie met de omgeving en vooral ook toegankelijkheid van de gegevens overal waar je maar bent. Door vtiger CRM te koppelen aan jouw mobiele telefoon, MS Outlook, Thunderbird of Google APPS (1 user) maak je ook tijdens kantooruren gebruik van alle verzamelde informatie.

Vtiger CRM expertise sinds 2005

Wanneer u zoekt naar een CRM-oplossing heeft u veel keuzes te maken. Zelfs met de juiste kennis en expertise zijn deze niet eenvoudig en is een klankbord nodig. vtiger CRM specialist Vicus beschikt al sinds 2005 over deze expertise en helpt bij het maken van de juiste keuzes. Wij zijn dan ook als geen ander in staat om uw vtiger systeem optimaal in te richten. Samen met het vtiger-core team en andere vtiger partners kunnen we elke uitdaging aan.

Vicus kent alle bedrijfsprocessen rondom verkoop, marketing, inkoop, voorraadbeheer, ordermanagement en klantenservice. Wij vertalen deze naar effectieve oplossing. Inmiddels hebben we honderden implementaties op onze naam staan.

 
Healthynez_logo_1200x628_comp.jpg
"Binnen twee weken was het eerste deel van ons platform operationeel"

Izak Riedijk, eigenaar Healthynez Holding B.V.

 

Vtiger is standaard al heel compleet

Vtiger CRM bestaat uit een stabiele basis die modulair kan worden uitgebouwd. Dit maakt het werk van zowel implementator als eindgebruiker eenvoudiger, sneller en flexibeler. De open opzet biedt bovendien een hogere schaalbaarheid dan de standaard programmatuur.

Vtiger is schaalbaar en flexibel uit te breiden en te koppelen

Vtiger CRM kan worden uitgebouwd met extra modules of maatwerk.

Wil je CRM integreren met andere bedrijfssoftware, zoals jouw ERP-systeem of webshop? Vicus heeft ervaring met het koppelen vanvtiger CRM aan webshop(s), King Business Software en Microsoft Dynamics NAV. We adviseren graag welke data en processen je in CRM en welke data in King of NAV je kunt beheren.

Geografisch in beeld
PDF Maker
Google APPS
Koppel King Administratie
Koppel webshop
Koppel MailChimp
Koppel Microsoft NAV
Taken, e-mail en agenda
Websiteformulieren

Data borgen en beheren

Iedere dag vindt binnen jouw organisatie volop interactie plaats met leads, klanten en leveranciers. Verkoopgesprekken, service-calls en marketingcampagnes met bijbehorende data. Inzicht in deze data is belangrijk als je jouw medewerkers goed wilt aansturen, inzicht wilt in jouw pijplijn, doelgroepen en klantvragen.

CRM draait om het beheren van klant- en relatiegerichte processen. CRM draait ook om het vastleggen van alle informatie die met deze relaties samenhangt. Met een goed CRM-systeem én de juiste implementatie krijg je inzicht in en grip op relaties, leads, prospects en klanten.

Marketing automatiseren

Marketing automatiseren - Weet wat jouw marketingcampagnes opleveren. Vtiger marketing automation van Vicus geeft je inzicht in jouw activiteiten, campagnes en klantinformatie. Voor effectievere marketing en beter resultaat. Flexibel, betaalbaar en snel aan de slag.

Verkoop automatiseren

Verkoop automatiseren - Met vtiger sales automation van Vicus verkrijg je meer en betere leads en verbeter je de controle over jouw verkoopproces en de kwaliteit van accountmanagement. Flexibel, bereikbaar en snel aan de slag. Betrouwbare informatie, opportunity management en integraal inzicht in upselling en cross-selling...

Klantenservice automatiseren - Klantenservice in CRM: de beste toolkit voor efficiënter werken en betere service. Ticketmanagement, selfserviceportal en rapportages. Alle informatie in één systeem, met vtiger CRM van Vicus. Van klacht naar kans en van support naar verkoop. Veilig, flexibel, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar.

Goederen en materialen

Goederen en materialen - vtiger expert Nederland - vtiger CRM en Vicus gaan verder door de complete verkoopcyclus uit te breiden met het geïntegreerde beheer van producten, prijslijsten, leveranciers, verkoopoffertes, inkooporders, verkooporders en facturen met CRM modules zoals Leads, Accounts, contacten en kansen.

Projectbeheer

Projectbeheer - vtiger expert Nederland - met de vtiger CRM projecten module heeft u binnen uw CRM systeem ook uw projecten onder controle. Projectinformatie is direct gerelateerd aan onder andere uw accounts, contacten en activiteiten.

Rapporten en dashboards

Rapporten en dashboards - vtiger expert Nederland - Met vtiger CRM verzorgt Vicus voor u heldere rapportages en grafieken waardoor u snel inzicht heeft in de succes en faalfactoren in uw verkooporganisatie.

Documentbeheer

Documentbeheer - Een Document Management Systeem (DMS) is voor veel bedrijven van groot belang. Van zeer gestructureerde informatie tot los zand; documenten opbergen als je het hebt en vinden als je ze weer nodig hebt. Gartner roept het al jaren; "Kennisbeheer is van groot belang voor elke organisatie".

Interesse gewekt? Neem nu contact op!

Klik op de button, stuur een e-mail naar sales@vicus.nl of bel 033 461 1196.


Neem contact op met de experts

Neem contact op met Helenus de Rijke van Vicus voor Relatiebeheer (CRM)

Helenus de Rijke, Directeur / consultant

Iedere dag opnieuw: tijd besparen, efficiënter werken en inzicht in jouw resultaat. Kun je nog zonder CRM? Wij koppelen vtiger ook aan jouw backoffice.