X
Contact
Direct advies?
 033 461 1196
<
Contact
Direct advies?
 033 461 1196

Vtiger CRM Outlook koppeling

Voor synchronisatie van e-mails en contacten

In de meeste MKB bedrijven worden e-mail en CRM oplossingen naast elkaar gebruikt. Bij startende bedrijven speelt vaak de e-mail service een vitale rol in de communicatie met klanten. De vtiger Outlook plug-in komt dan als geroepen!

Meer CRM bij groei van het bedrijf

Zodra de zaak groeit wordt het steeds lastiger om de communicatie met klanten met de bestaande e-mail oplossing te blijven beheren. Organisaties gaan dan op zoek naar een uitgebreidere Customer Relationship Management oplossing. Tegen die tijd zijn gebruikers aan de e-mail gewend. Gebruikers zijn dan meestal niet bereidwillig om de vertrouwde e-mailbox af te staan. Tegelijkertijd wil de organisatie het CRM systeem gebruiken om de productiviteit te verhogen.

In dat perspectief vullen e-mail systemen en CRM systemen elkaar prima aan.

Vtiger CRM Outlook integratie wel gratis

De meeste CRM systemen claimen dat Microsoft Outlook integratie in het systeem is opgenomen. Meestal moet daar nog wel extra (per gebruiker) voor worden betaald.  De basisversie van de CRM software wordt dan vaak als free en open source vrijgegeven, maar de Microsoft Outlook integratie blijkt dan gesloten software te zijn.

De vtiger Outlook plug-in is gratis én Open Source. Om hier duidelijkheid in te scheppen is de broncode door het vtiger CRM team opgenomen als Open Source Project in SourceForge.net.

Volledig werkende vtiger CRM Outlook plug-in

De vtiger Outlook plug-in voor Microsoft Outlook Windows is een volledig functionele, zakelijk bruikbaar gereedschap die zich snel ontwikkeld vanwege de bijdragen en feedback vanuit de Open Source community.

 

  • Synchroniseer contacten tussen Microsoft Outlook Windows en vtiger CRM
  • Voeg klantgerelateerde inkomende en uitgaande e-mail berichten van Microsoft Outlook naar contacten in vtiger CRM
  • Filter e-mails in Microsoft Outlook Windows en neem alleen relavante e-mails op in Vtiger CRM
  • Synchroniseer klantgerelateerde taken tussen Microsoft Outlook Windows en vtiger CRM
  • Synchroniseer klantgerelateerde kalenderafspraken (telefoontjes en vergaderingen) tussen Microsoft Outlook Windows en Vtiger CRM
  • Los conflicten op als er een mismatch is tussen Microsoft Outlook Windows en vtiger CRM gegevens (contacten, taken en agenda)

     

Schermvoorbeelden

Synchroniseer contacten
Voeg e-mail toe
Eigen informatie

Gratis ondersteuning?

Omdat de Microsoft Outlook Windows add-on een module is die gratis  in de community verkrijgbaar is geven wij hierop alleen ondersteuning aan klanten die Vtiger bij Vicus hosten of een Vtiger servicedeskovereenkomst met Vicus hebben afgesloten.

Merk op dat deze plug-in alleen werkt voor Outlookinstallaties op een PC (en niet op een MAC). Deze plug-in werkt ook niet op Microsoft Office 365.

Interesse gewekt? Neem nu contact op!

Klik op de button, stuur een e-mail naar sales@vicus.nl of bel 033 461 1196.


Neem contact op met de experts

Neem contact op met Luuk Roovers van Vicus voor Vtiger Outlook koppeling

Luuk Roovers, Directeur / consultant

Synchroniseer e-mails en contacten met de vtiger CRM Outlook koppeling