X
Contact
Direct advies?
 033 461 1196
<
Contact
Direct advies?
 033 461 1196

Vtiger CRM koppelingen

Wij kunnen Vtiger aan vrijwel elk systeem op maat koppelen

Koppel jouw Vtiger CRM aan andere toepassingen op de manier die jij wilt:

  • Standaard plug-in met daarbij behorende mogelijkheden. Goedkoop en snel te implementeren. Zal zelden leiden tot optimale situatie.
  • Standaard plug-in met aanpassingen door Vicus. Hierbij heb je meer controle over hoe jouw systeem gaat werken.
  • Precies op maat - Vicus implementeert de door jouw gevraagde koppeling op jouw verzoek.

Webwinkels producten en orders

Overweeg vtiger CRM aan te sluiten op webwinkels zoals Magento. Stuur producten van Vtiger CRM naar de webshop en verkooporders vanuit de webshop naar Vtiger voor verdere afhandeling.

Vtiger Magento koppeling

Vtiger Magento koppeling - Vicus biedt de vtiger Magento koppeling voor de optimale combinatie van CRM en E-commerce.

Vtiger WooCommerce koppeling

Vtiger WooCommerce koppeling - Vicus koppelt uw WooCommerce webshop aan vtiger CRM. Optimale combinatie voor het beheren van uw artikelen, online verkopen en direct alles in beeld bij uw verkoop binnendienst.

E-mail, taken en agenda

Koppel jouw Vtiger CRM systeem met externe e-mail, agenda en takenbeheer.

Vtiger Outlook koppeling

Vtiger Outlook koppeling - Vtiger module Outlook - Vtiger CRM en Outlook gaan prima samen. Met de Outlook plug-in wisselt u contacten en e-mails tussen Microsoft Outlook en Vtiger CRM eenvoudig uit.

Vtiger Google koppeling

Vtiger Google koppeling - Met de vtiger Google Apps plug-ins kunnen contacten en afspraken synchroon worden gehouden.

Integratie met boekhouding

Vtiger CRM kan via haar import en exportfaciliteit uitstekend samenwerken met boekhoudprogramma's. Voor King Business Software en Microsoft Dynamics NAV hebben we speciale integratiemodules beschikbaar.

Vtiger King Business Software

Vtiger King Business Software - vtiger en King bedrijfssoftware zijn door de vtiger CRM experts van Vicus voor u bij elkaar gebracht. Integratie van King boekhouding en vtiger CRM

Vtiger Dynamics NAV

Vtiger Dynamics NAV - Met de vtiger CRM aan Dynamics NAV koppeling heeft u de beschikking over een prima en betaalbaar CRM voor Markering en Verkoop naast uw NAV ERP systeem.

Marketing Automation en Website leadgeneratie

WebVisitAnalyser

WebVisitAnalyser - Met de WebVisitAnalyser van Vicus worden alle activiteiten van uw doelgroep op websites en sociale media geanalyseerd en gekoppeld aan de informatie in uw crm-systeem. WebVisitAnalyser doet geheel zelfstandig zijn werk en levert concrete leads in uw crm of concrete acties rondom bestaande prospects...

Vtiger CRM aan VoIP (Telefonie)

Vtiger en VoIP gaan heel goed samen. Klikken om te bellen en een pop-up als je wordt gebeld zijn nog maar het begin. Jouw telefoontje wordt ook automatisch in het CRM systeem bij de juiste persoon vastgelegd.

Met een paar kliks heb je aan het telefoontje extra informatie toegevoegd. Als jouw platform het ondersteunt kun je zelfs de geluidsopname naluisteren.

Vtiger CRM wordt in Nederland gekoppeld aan verschillende VoIP platformen van verschillende leveranciers. Neem vandaag nog contact op voor de mogelijkheden binnen jouw bedrijf.

Office toepassingen

Koppel Vtiger CRM aan tekstverwerkers, spreadsheets en andere toepassingen.

Externe e-marketing tools

Met de ingebouwde E-mail Manager kun je prima op kleine schaal mailings versturen. Wil je het groter aanpakken dan raden wij aan om een extern programma daarvoor te gebruikten. Er zijn diverse koppelingen beschikbaar.

Vtiger phpList koppeling

Vtiger phpList koppeling - Vtiger module phpList bridge - De phpList bridge met vtiger CRM zorgt voor een handig integratie tussen vtiger CRM en phpList. Synchroniseer Contacten en/of leads in een Vtiger gefilterde lijst met de nieuwsbrieflijst in phpList.

Vtiger MailChimp koppeling

Vtiger MailChimp koppeling - Maak gefilterde lijsten in Vtiger en koppel deze aan lijsten in MailChimp. Laat de synchronisatie verder zijn werk doen. Vtiger module voor het koppelen aan MailChimp.

Interesse gewekt? Neem nu contact op!

Klik op de button, stuur een e-mail naar sales@vicus.nl of bel 033 461 1196.