X
Contact
Direct advies?
 033 461 1196
<
Contact
Direct advies?
 033 461 1196

Vtiger CRM Producten Registratie en uitgifte serienummer

Beheer en configureer uw producten op serienummer

Met deze module kan bij uitgifte van een product het serienummer worden gekoppeld. Er worden dan separate relaties gelegd tussen het product, het account, de verkooporder en het serienummer.

De module bestaat uit twee delen, namelijk de registratie en de uitgifte. De registratie omvat het serienummer en de relatie met het product. Een serienummer zal gekoppeld worden aan een product. Naast de relatie met het product zal de onderhoudshistorie worden vastgelegd. Hiervoor zijn enkele standaard velden aangemaakt, daarnaast is er een koppeling met de standaard Vtiger ticketmodule. Reparatie gerelateerde werkzaamheden worden op deze manier geregistreerd.

De uitgifte van het serienummer gebeurt via de verkooporder. Via een gerelateerde lijst zal het serienummer gekoppeld worden aan zowel de verkooporder als de klant. Informatie als start- en einddatum kan op deze manier worden vastgelegd.

Een serienummer wordt bij uitgifte automatisch op gebruikt gezet. Een serienummer kan dus niet per ongeluk nogmaals gekozen worden. Tevens laat een product alleen de serienummers zien die gekoppeld zijn aan het product.

Schermvoorbeelden

Registratie van een product
Uitgifte van een product

Bestel deze vtiger module


Neem contact op met de experts

Neem contact op met Luuk Roovers van Vicus voor Serienummers voor producten

Luuk Roovers, Directeur / consultant