X
Contact
Direct advies?
 033 461 1196
<
Contact
Direct advies?
 033 461 1196

Vtiger CRM Kanban pijplijn

Nooit meer te laat voor een verkoopdeal

visuele verkoop Kanban pijplijn

De visuele verkoop pijplijn, ook wel Kanban of in het Engels pipedrive genoemd, is het perfecte hulpmiddel voor sales managers en vertegenwoordigers om workflows te visualiseren en verkoopprocessen inzichtelijk te maken.

Waarom de Kanban Pijplijn Module?

De pipedrive wordt meestal gebruikt om het beheer van verkoopkansen, tickets, projecten en taken te optimaliseren. Met de vtiger CRM Kanban Verkooppijplijn kan jouw salesafdeling snel zien wat de sterke en zwakke punten zijn van de pijplijn. Hierdoor weten zij precies welke activiteiten er vereist zijn om een deal te kunnen sluiten.

Met CRM pipedrive nooit meer te laat voor verkoopdeal

Met deze verkoopmethode kan jouw organisatie zich richten op die activiteiten die leiden tot meer deals. In deze pipedrive kun je namelijk elke verkoopstap nauwkeurig definiëren. Hierdoor hoef je geen verkoopdeals meer over het hoofd te zien. Je hoeft dus nooit meer te laat te zijn voor een verkoopdeal.

Met de Vtiger CRM Kanban Verkooppijplijn Module definieer je elke verkoopstap. Daardoor hoef  je geen verkoopdeals meer over het hoofd te zien. Tevens vergroot je de productiviteit en de focus bij jouw verkopers. Ze zijn immers bezig met met die gewoontes en acties die omzet genereren.

Features

  • Met behulp van het drag & drop principe kunnen velden op de kaart snel en eenvoudig geactualiseerd worden
  • Compatibel met geautomatiseerde werkprocessen
  • 'Schone' interface speciaal ontworpen voor vtiger CRM. Jouw gekozen kleurcodes hoef je niet te wijzigen.
  • Geïntegreerde vtiger filters maken het mogelijk om snel te schakelen tussen de verschillende lijsten. Dit maakt het werken overzichtelijk en efficiënt.
  • Werkt met alle entiteiten en modules op maat

Werking Kanban verkooppijplijn

Nadat de module is ingeschakeld binnen vtiger treft je nieuwe toegangsinstellingen aan. Deze toegangsinstellingen geven je de optie om voor elk van jouw modules de kolommen te bepalen in de verkooppijplijn. Zo stel je 'verkoopfases' in bij verkoopkansen en 'status' voor tickets. Als je eenmaal een kolom hebt ingesteld zie je in de module 'list view' een button die als je erop klikt de pipedrive visueel weergeeft.

Kanban pijplijn

Bestel deze vtiger module

Interesse gewekt? Neem nu contact op!

Klik op de button, stuur een e-mail naar sales@vicus.nl of bel 033 461 1196.


Neem contact op met de experts

Neem contact op met Luuk Roovers van Vicus voor Kanban pijplijn

Luuk Roovers, Directeur / consultant

De Vtiger CRM Kanban Pijplijn Module is de perfecte tool om jouw verkoopprocessen inzichtelijk te maken. Je ziet direct welke acties er vereist zijn voor het sluiten van een deal!