X
Contact
Direct advies?
 033 461 1196
<
Contact
Direct advies?
 033 461 1196

Vtiger CRM Flexibele funnels

Zelf funnels samenstellen voor optimale inzage in resultaten en voortgang

Flexibele Funnels

De Vtiger Flexibele Funnels Module is een krachtige tool die je vrijheid geeft om eigen funnels samen te stellen op basis van jouw vtiger rapporten.

Zelf jouw eigen Funnels samenstellen

Je bepaalt zelf welke gegevens worden gevisualiseerd in de funnel. Zo kun je bijvoorbeeld een funnel samenstellen bestaande uit de lagen/fasen Onbekenden-Lead-Prospect-Opportuinty-Factuur/Omzet. Ook een management funnel visuealiseren (Telefoontjes-Afpraken/Bezoeken-Orders) behoort tot de vele mogelijkheden.

Stel jouw eigen funnels samen en visualeer zo elk aspect van diverse processen.

Waarom de Flexibele Funnels Module?

Met de vtiger Flexibele Funnels module combineer en visualiseer je data van alle verschillende modules. Ideaal voor onder meer leadmanagement, het doen van onderbouwde verkoopprognoses en overzicht in verkoopresultaten.

Features

 • Samenstellen van onbeperkt aantal funnels.
 • Flexibele configuratie van funnellagen gebaseerd op vtiger rapporten. Elke laag van de trechter komt hierbij overeen met een specifiek vtiger rapport.
 • Funnellagen kunnen grafisch worden afgebeeld met zowel recordaantallen als waarden (bedragen in € of andere valuta zoals US$)
 • Met 1 klik op de funnellaag ga je naar het desbetreffende vtiger rapport
 • Filteren van gebruikers en groepen. Funnels kunnen worden bekeken door specifieke selectie van gebruikers en/of groepen.

Flexibele salesfunnels voorbeelden

Funnel leads naar contracten

Een relatief simpele funnel die het proces van lead management weergeeft. De funnel bestaat uit de volgende lagen:

 • Leads - eenvoudig rapport met een overzicht van alle leads. De funnel toont het aantal leads.
 • Open Opportunities - een rapport die alle verkoopkansen bevat welke nog niet zijn gesloten. De funnel toont het aantal open opportunities.
 • Contracten - een rapport dat alle opportunities (verkoopkansen) bevat die zijn gewonnen. De funnel toont het aantal gewonnen opportunities.

Funnel contracten naar facturen

Deze funnel is wat complexer. De funnel toont het proces van geplande inkomsten uit lange termijn contracten. De funnel geeft het totaal aan geplande inkomsten weer, welk deel van de inkomsten al is besteld en welk deel al is bereikt en betaald. De funnel 'contracten naar facturen' is opgebouwd uit de volgende lagen:

 • Contracten: een rapport van alle gewonnen verkoopkansen en de totale omzet die hiermee gemoeid is. De funnel toont een overzicht van het totale bedrag van deze gewonnen verkoopkansen.
 • Bedrag verkooporders: een rapport met een overzicht van het totale bedrag aan gewonnen verkooporders. De funnel toont het totale bedrag van de verkooporders.
 • Factuurbedragen: een rapport dat het totaal van de factuurbedragen weergeeft. De funnel toont het totaalbedrag van de facturen.

Bestel deze vtiger module

Interesse gewekt? Neem nu contact op!

Klik op de button, stuur een e-mail naar sales@vicus.nl of bel 033 461 1196.


Neem contact op met de experts

Neem contact op met Luuk Roovers van Vicus voor Flexibele funnels

Luuk Roovers, Directeur / consultant

Met de Vtiger CRM Flexibele funnels Module stel je jouw eigen funnels samen. Ideaal voor onder meer leadmanagement, het doen van onderbouwde verkoopprognoses en 100% overzicht van verkoopresultaten.