X
Contact
Direct advies?
 033 461 1196
<
Contact
Direct advies?
 033 461 1196

VOSBA e-solutions middleware

Optimaal afstemmen van uw proces en systeem. Moderne en veilige manier van integreren.

  • Webshops
  • CRM systemen
  • ERP systemen
  • Internetbetalingen
  • Webanalytics
  • Voorraad en magazijn
  • Administraties
  • Winkelautomatisering (Point Of Sale, POS)
  • Warehouse Management Systemen

De VOSBA e-solutions middleware zorgt voor stabiele koppelingen tussen webshops, CRM-systemen en backoffice-systemen.

Vicus Open Systems Business integration Architectuur, kortweg VOSBA wordt al sinds 2006 door Vicus ontwikkeld. Het bevat onder andere een centrale communicatiebus, connectors, standaard datadictionary en adapters. In de loop van de jaren is VOSBA doorontwikkeld als een gespecialiseerd e-commerce integratie framework.

Wij bouwde integrale platformen voor onder andere:

logo van referentie N&N Partners
logo van referentie Bopita
logo van referentie Mongo Leisure Wear
logo van referentie Horecaworld

Expert in geïntegreerde oplossingen

Vicus integreert jouw software en bedrijfsprocessen tot een geoliede machine. We bouwen bruggen tussen open en gesloten systemen en laten deze systemen aansluiten op jouw bedrijfsprocessen.

Vicus is topintegrator van de best aangeschreven open source producten zoals Magento en vtiger CRM. We integreren onder andere met kassasystemen en ERP systemen zoals Microsoft Dynamics NAV (Navision), Exact en King Business Software.

Vicus medewerkers snappen bedrijfsprocessen en hebben alle bedrijfskundige en technische kennis in huis om jouw integratie te verzorgen. Uiteindelijk krijg je de beschikking over een geïntegreerde ‘best-of-breed’ omgeving op maat die zorgt voor een maximale return of investment.

E-commerce en CRM worden steeds meer een integraal onderdeel van de bedrijfsvoering. Door het aantal interfaces en standaarden is integratie niet altijd even eenvoudig. Vicus heeft een heldere visie op backoffice-integratie.

 
cad2m-rood-op-wit_logo_1200x628_comp.png
"Grotere efficiency, beter inzicht en meer werkplezier"

Bert Smeitink, directeur van CAD2M in Doetinchem

 

Koppelen met E-commerce Integratie Framework

VOSBA Applicatie Adapters worden tegen jouw bestaande software geplaatst. Je hoeft aan jouw software meestal geen maatwerk toe te voegen en te onderhouden. Om de gegevens te uniformeren, te converteren en te vertalen maakt VOSBA gebruik van transformers.

VOSBA CRM en E-commerce Integratie middleware altijd op maat

Vrijwel alle VOSBA businessobjecten (zoals bijvoorbeeld verkooporder, factuur, voorraad) kunnen voorzien worden van een klantspecifieke of toepassingsspecifieke uitbreiding. Zo blijft dus ook de kerncode van de VOSBA middleware intact en kan toch op een zeer flexibele wijze maatwerk worden toegepast.

Integratie Framework voor stabiliteit en zekerheid voor lange termijn

VOSBA is intussen behoorlijk doorontwikkeld. Momenteel profiteren vele organisaties van de krachten van VOSBA (inmiddels versie 4). Vrijwel alle implementaties hebben te maken met e-commerce en/of CRM integratie met de back-office.

Voor het opbouwen van geïntegreerde omgevingen gebruiken de ontwikkelaars van Vicus open source raamwerken zoals Zend en natuurlijk de door Vicus zelf ontwikkelde VOSBA e-solutions middleware. Het werken met deze gereedschapskisten maakt het werk eenvoudiger, sneller, flexibeler en daardoor betrouwbaarder en stabieler.

Webshops aan ERP-systemen

Webwinkel aan King
WooCommerce aan King
Webwinkel aan Exact
Webwinkel aan Dynamics

CRM aan ERP en Boekhouding

Vtiger King Business Software
Vtiger aan Dynamics NAV
Vtiger Dynamics NAV

CRM aan Webshops

Vtiger Magento koppeling
Vtiger WooCommerce koppeling

Interesse gewekt? Neem nu contact op!

Klik op de button, stuur een e-mail naar sales@vicus.nl of bel 033 461 1196.


Neem contact op met de experts

Neem contact op met Luuk Roovers van Vicus voor E-solutions middleware

Luuk Roovers, Directeur / consultant

Wij integreren software en processen tot een geoliede machine. Door slim te integreren blijft jouw organisatie profiteren van nieuwe ontwikkelingen.