VOSBA Integrale crm- en e-commerce oplossingen

Optimaal afstemmen van uw proces en systeem

  • Webshops
  • CRM systemen
  • ERP systemen
  • Internetbetalingen
  • Webanalytics
  • Voorraad en magazijn
  • Administraties
  • Winkelautomatisering (Point Of Sale, POS)
  • Warehouse Management Systemen

De VOSBA e-solutions middleware zorgt voor stabiele koppelingen tussen webshops, CRM-systemen en backoffice-systemen.

Vicus Open Systems Business integration Architectuur, kortweg VOSBA wordt al sinds 2006 door Vicus ontwikkeld. Het bevat onder andere een centrale communicatiebus, connectors, standaard datadictionary en adapters. In de loop van de jaren is VOSBA doorontwikkeld als een gespecialiseerd e-commerce integratie framework.

E-commerce en CRM worden steeds meer een integraal onderdeel van de bedrijfsvoering. Door het aantal interfaces en standaarden is integratie niet altijd even eenvoudig. Vicus heeft een heldere visie op backoffice-integratie.

Expert in geïntegreerde oplossingen

Vicus integreert jouw software en bedrijfsprocessen tot een geoliede machine. We bouwen bruggen tussen open en gesloten systemen en laten deze systemen aansluiten op jouw bedrijfsprocessen.

Vicus is topintegrator van de best aangeschreven open source producten zoals Magento en vtiger CRM. We integreren onder andere met kassasystemen en ERP systemen zoals Microsoft Dynamics NAV (Navision), Exact en King Business Software.

Vicus medewerkers snappen bedrijfsprocessen en hebben alle bedrijfskundige en technische kennis in huis om jouw integratie te verzorgen. Uiteindelijk krijg je de beschikking over een geïntegreerde ‘best-of-breed’ omgeving op maat die zorgt voor een maximale return of investment.

 
cad2m-rood-op-wit_logo_1200x628_comp.png
"Grotere efficiency, beter inzicht en meer werkplezier"

Bert Smeitink, directeur van CAD2M in Doetinchem

 

Koppelen met E-commerce Integratie Framework

VOSBA Applicatie Adapters worden tegen jouw bestaande software geplaatst. Je hoeft aan jouw software meestal geen maatwerk toe te voegen en te onderhouden. Om de gegevens te uniformeren, te converteren en te vertalen maakt VOSBA gebruik van transformers.

VOSBA CRM en E-commerce Integratie middleware altijd op maat

Vrijwel alle VOSBA businessobjecten (zoals bijvoorbeeld verkooporder, factuur, voorraad) kunnen voorzien worden van een klantspecifieke of toepassingsspecifieke uitbreiding. Zo blijft dus ook de kerncode van de VOSBA middleware intact en kan toch op een zeer flexibele wijze maatwerk worden toegepast.

Integratie Framework voor stabiliteit en zekerheid voor lange termijn

VOSBA is intussen behoorlijk doorontwikkeld. Momenteel profiteren vele organisaties van de krachten van VOSBA (inmiddels versie 4). Vrijwel alle implementaties hebben te maken met e-commerce en/of CRM integratie met de back-office.

Voor het opbouwen van geïntegreerde omgevingen gebruiken de ontwikkelaars van Vicus open source raamwerken zoals Zend en natuurlijk de door Vicus zelf ontwikkelde VOSBA e-solutions middleware. Het werken met deze gereedschapskisten maakt het werk eenvoudiger, sneller, flexibeler en daardoor betrouwbaarder en stabieler.

Webshop en CRM aan ERP-systemen

Webwinkel aan King

Webwinkel aan King - Met jouw Magento webwinkel aan King zul je zonder dubbel invoerwerk up-to-date blijven in zowel jouw webwinkel als jouw bedrijfsadministratie.

Webwinkel aan Dynamics

Webwinkel aan Dynamics - Vicus bouwt uw webwinkel aan Dynamics NAV. Een webwinkel gekoppeld aan uw Microsoft Dynamics NAV ERP systeem zorgt voor meer bezoekers en meer verkopen. Een extra verkoopkanaal dat zich bewezen heeft.

Webwinkel aan Exact

Webwinkel aan Exact - Vicus realiseert graag uw Magento webshop en koppelt deze aan uw Exact Globe of online.

CRM aan King

CRM aan King - Vicus heeft een CRM aan King oplossing die prima samenwerkt met King Business Software. Een goed en goedkoop alternatief voor elk ander CRM aan King systeem. Optimaliseer jouw verkoop en marketing processen!

CRM aan Dynamics NAV

CRM aan Dynamics NAV - Vicus biedt een CRM oplossing die samenwerkt met Microsoft Dynamics NAV. vtiger CRM is een uitstekend alternatief voor het Microsoft CRM. Flexibel, gebruiksvriendelijk en upgraden niet nodig.

Interesse gewekt? Neem nu contact op!

Klik op de button, stuur een e-mail naar sales@vicus.nl of bel 033 461 1196.


Neem contact op met de experts

Neem contact op met Luuk Roovers van Vicus voor Integrale oplossingen

Luuk Roovers, Directeur

Wij integreren software en processen tot een geoliede machine. Door slim te integreren blijft jouw organisatie profiteren van nieuwe ontwikkelingen.