X
Contact
Direct advies?
 033 461 1196
<
Contact
Direct advies?
 033 461 1196

Leuke jobs voor gemotiveerde professionals

Er staat weer een aantal leuke projecten op stapel

Vacature Magento back end developer

Vacature Magento back end developer - Vicus maakt goed werkende Magento webwinkels. Doe mee aan deze leuke uitdaging. Wij hebben vacatures voor zowel beginners als gevorderden met of zonder ervaring in Magento webwinkels en een brede interesse. Met onze grote variatie aan projecten zul je je nooit vervelen!

Vacature Magento front end developer

Vacature Magento front end developer - Vicus maakt goed werkende Magento webwinkels. Doe mee aan deze leuke uitdaging. Wij hebben vacatures voor zowel beginners als gevorderden met of zonder ervaring in Magento webwinkels en een brede interesse. Met onze grote variatie aan projecten zul je je nooit vervelen!

Ontwikkelaars Magento

Ontwikkelaars Magento - Vicus maakt goed werkende Magento webwinkels. Doe mee aan deze leuke uitdaging. Wij hebben vacatures voor zowel beginners als gevorderden met of zonder ervaring in Magento webwinkels en een brede interesse. Met onze grote variatie aan projecten zul je je nooit vervelen!

Vtiger CRM consultant / ontwikkelaar

Vtiger CRM consultant / ontwikkelaar - Vicus is marktleider in Nederland als het om vtiger CRM ondersteuning gaat. Daardoor hebben wij behoefte om ons vtiger team in Nederland uit te breiden. Groei mee met Vicus! Wij werken volgens het in 2016 internationaal bekroonde JourneyFunnel Model.

Stagiaire communicatie en vormgeving - Leuke stage om de vormgeving van alle communicatie-uitingen van de hele Vicus-organisatie in kaart te brengen en te verbeteren.

Stagiaire marketing, verkoop en communicatie - CRM en Ecommerce expert Vicus zoekt een stagiaire HBO communicatie of marketing voor het uitwerken van nieuwe concepten.

PHP ontwikkelaars

PHP ontwikkelaars - PHP ontwikkelaars vinden bij Vicus een leuke uitdaging. Wij hebben vacatures voor zowel beginners als gevorderden. Met onze grote variatie aan projecten zul je je nooit vervelen! Vicus is een snel groeiende ICT dienstverlener in Amersfoort.

Solliciteer in 1 minuut!

Bij Vicus is solliciteren heel gemakkelijk. We zitten niet te wachten op lange e-mails of brieven. Stuur ons een kort en bondig bericht (met cv) of bel voor een afspraak.

Wil je meer eerst weten over werken bij Vicus of een specifieke vacature, neem dan contact op met Luuk Roovers of Helenus de Rijke via 033 461 1196, vul ons sollicitatieformulier in of stuur een e-mail (eventueel met CV) naar secretariaat@vicus.nl.


Neem contact op met de experts

Neem contact op met Tessa van Hattem van Vicus voor Vacatures

Tessa van Hattem, Adviseur Personeelszaken

Denk je dat jij bij Vicus past? Neem dan snel contact op!