X
Contact
Direct advies?
 033 461 1196
<
Contact
Direct advies?
 033 461 1196

Werken bij Vicus

Kun, wil en durf jij de Open Source uitdaging aan?

Vicus heeft als droom dat alle kritische bedrijfsprocessen op open source software zullen draaien.

Dat deze droom waarheid kan worden, daar geloven wij heilig in. We zijn echter realistisch genoeg om eerst te bekijken of bestaande software en processen behouden kunnen blijven.

Succesvol sinds 2003

Vicus bestaat sinds 2003. Vicus heeft inmiddels honderden CRM en webshop-implementaties op haar naam staan.

  • In 2010 verwierf Vicus een positie in de Top-20 snelst groeiende ICT bedrijven in de regio Midden Nederland.
  • Kabeltje.com, klant van Vicus, won in 2011 en 2012 de Thuiswinkel Award.
  • In 2013 verwierven wij voor onze VOSBA middleware oplossing 5 nominaties voor de Architecture Excellence Award 2013 van iCMG.
  • In 2015 wonnen wij de Europese Corporate Excellence Award en werden wij uitgeroepen "Best Ecommerce Solutions Provider - Netherlands"
  • In 2016 kregen wij de prestigieuze internationale iCMG award overhandigd in de categorie Future IT voor het JourneyFunnel Model en de WebVisitAnalyser.

Prominente Open Source oplossingen

Vicus is in Nederland open source community leader voor Vtiger CRM. We zijn daarnaast Magento e-commerce specialist sinds 2007.

Leuk team en internationale focus

Het team bestaat uit enthousiaste en bouwers en adviseurs. De directie werkt gewoon mee en werkzaamheden zoals schoonmaak zijn uitbesteed.

Geheel volgens de traditie binnen open source communities werkt Vicus samen met partners over de hele wereld.

Vicus zoekt professionals met potentie

Vicus heeft regelmatig vacatures voor PHP-ontwikkelaars (integratie, objecten, XML, SOAP), Vtiger en Magento ontwikkelaars, template bouwers en adviseurs.

Voor ambitieuze mensen

Je bent no-nonsense, professioneel en je hebt de ambitie om met het succes van Vicus mee te groeien. Bovendien vind je het fijn om zelfstandig aan de slag te gaan, maar tegelijkertijd in een team te werken.

Vicus is een organisatie waarin initiatiefnemers volop de ruimte krijgen. Wil je verantwoordelijkheid en neem je die ook? Dan is Vicus voor jou de plek om je verder te ontwikkelen.

Prima beloning

Je werkt voor de lol, maar niet voor niks. Naast een marktconform salaris dat overeenkomt met jouw ervaring en functie, ontvang je een extra bonus op basis van de commerciële resultaten van Vicus. Wij stimuleren het volgen van opleidingen en het behalen van certificaten.

Het nieuwe werken

Het is bij Vicus heel normaal om een deel van de werktijd thuis te werken of in elk geval anders dan de standaard 9 tot 5 op kantoor. Hierbij maak je gebruik van moderne faciliteiten.

Solliciteer in 1 minuut!

Bij Vicus is solliciteren heel gemakkelijk. We zitten niet te wachten op lange e-mails of brieven. Stuur ons een kort en bondig bericht (met cv) of bel voor een afspraak.

Wil je meer eerst weten over werken bij Vicus of een specifieke vacature, neem dan contact op met Luuk Roovers of Helenus de Rijke via 033 461 1196, vul ons sollicitatieformulier in of stuur een e-mail (eventueel met CV) naar secretariaat@vicus.nl.


Neem contact op met de experts

Neem contact op met Tessa van Hattem van Vicus voor Werken bij Vicus

Tessa van Hattem, Adviseur Personeelszaken

Dynamische werkomgeving met volop ruimte voor jouw eigen inbreng.