X
Contact
Direct advies?
 033 461 1196
<
Contact
Direct advies?
 033 461 1196

Partners in King oplossingen

Samen sterk in het realiseren van totaaloplossingen

Quadrant is de bouwer en leverancier van King Business Software. De King dealer biedt ondersteuning voor eventuele inrichting, uitleg en maatwerk aan de King software. Vicus verzorgt de koppeling tussen King en Magento en verleent desgewenst verdere ondersteuning bij het opbouwen, inrichten en onderhouden van de webshop en verzorgt de koppeling met King.

Van Zutphen Automatisering

Van Zutphen Automatisering - Gespecialiseerd in financiële en logistieke software. Sinds lange tijd dealer van King software. In 1990 is Van Zutphen begonnen met de verkoop en ondersteuning van administratieve software. Deze jarenlange ervaring heeft ertoe geleid dat er veel kennis op financieel en logistiek gebied aanwezig is.

Mulder Computer Centrum - MCC levert diensten en producten op het gebied van kantoorautomatisering. Wij geven advies op maat, omdat automatisering meer is dan alleen het leveren van hard- en software. Inventarisatie, installatie, implementatie, onderhoud en systeembeheer zijn daarbij vanzelfsprekende zaken. Dé King Consultant is verkooppunt van KING Business Software, wij zijn gespecialiseerd in de automatisering van uw...

MOA Business Solutions -

Samuel van Daalen Automatisering -

VanEssen Computers & Consultancy -


Neem contact op met de experts

Neem contact op met Luuk Roovers van Vicus voor King dealers

Luuk Roovers, Directeur / consultant

Door het uitvoeren van tientallen projecten hebben wij goede samenwerkingsrelaties met King-dealers opgebouwd.