X
Contact
Direct advies?
 033 461 1196
<
Contact
Direct advies?
 033 461 1196

Open Source Software

Ondernemers met visie kiezen voor Open Source

  • Aantrekkelijke licentievoorwaarden
  • Geen vendor lock-in
  • Geen eigendomsdiscussies
  • Maatwerk altijd mogelijk

De software-ontwikkeling is dynamisch. Wat vandaag sophisticated is, is morgen weer achterhaald. Natuurlijk wil je je bezighouden met jouw core-business. Je wil niet iedere keer voor dure verrassingen komen te staan doordat je gebonden bent aan een softwareleverancier.

Open source kent aantrekkelijke licentievoorwaarden

Heb je wel eens aan Open Source & Open Standaard software gedacht? Tegen uiterst aantrekkelijke licentievoorwaarden kun je via Vicus professioneel aan de slag en de kracht van alle toepassingen optimaal benutten.

Open Source afstemmen op jouw behoefte

Desgewenst kun je de toepassingen eenvoudig afstemmen op jouw specifieke bedrijfsbehoeften. Dat geldt ook voor het toevoegen van modules of functionaliteit. Bovendien zorgen onze servers voor een waterdicht beheer van de applicaties en back-ups. Je bent zo altijd up-to-date met de software en het beheer ervan.

Open Source past naadloos binnen jouw infrastructuur

Niet iedereen kan professioneel Open Source toepassingen opleveren! Wij werken met professioneel ontwikkelgereedschap en alle door ons ingezette medewerkers zijn stuk voor stuk professionele en ervaren ICT-ers. Veel hebben een langdurige conventionele achtergrond zoals PHP, Javascript, CSS en hebben zich de laatste tijd in OSOSS software en LINUX gespecialiseerd.

De Open Source ontwikkelmethode

De vrijheid om software aan te passen heeft ertoe geleid dat belanghebbenden samenwerken om de software te verbeteren en/of uit te breiden, zonder dat eigendomskwesties deze samenwerking in de weg zitten. Deze vorm van samenwerking, waarbij personen uit verschillende organisatie, landen of op persoonlijke titel gezamenlijk de software verder ontwikkelen, wordt de Open Source ontwikkelmethode genoemd.


Neem contact op met de experts

Neem contact op met Helenus de Rijke van Vicus voor

Helenus de Rijke, Directeur / consultant

Geen licentiekosten en geen moeite voor het beheer van de licenties!