X
Contact
Direct advies?
 033 461 1196
<
Contact
Direct advies?
 033 461 1196

Partner in Open Source software implementeren

Ontwerpen, bouwen en implementeren van automatiseringsoplossingen met Open Source

Wie op zoek is naar software en applicaties om klantgerichte processen slim te automatiseren – en dat bij voorkeur met open source software – komt bij Vicus uit. Vicus levert een zeer breed palet aan open source oplossingen voor klantgerichte processen.

Open Source negeren betekent dat een bedrijf zichzelf de toegang ontzegt tot software van hoge kwaliteit zonder licentiekosten.

Toegepast op jouw situatie

Vicus is expert in het implementeren van Open Source software. Vicus is daarom als geen ander in staat deze oplossingen effectief en efficiënt op jouw bedrijfssituatie toe te passen.  Door haar kennis is Vicus in staat jou te helpen bij het selecteren van de beste oplossing.

Het fundament is belangrijk

Vicus zet graag eerst de fundamenten van uw project goed neer voordat er verder wordt gebouwd. Doordat wij vooral kant-en-klare Open Source bouwstenen selecteren en integreren kunnen we in zeer korte tijd een eerste versie opleveren. Hierbij volgen we bij voorkeur onze ecommerce referentiearchitectuur.

Pragmatische en professionele invulling

Vicus werkt bij voorkeur met time-boxes en vaste prijs projecten. Na oplevering van een project bieden we aanvullende ondersteuning op basis van uurtarieven.

Ontwikkelen van maatwerk

Soms ontkom je er niet aan dat er maatwerk moet worden gebouwd. Dan staan onze deskundige ontwikkelaars voor jou klaar. De consultants bij Vicus kennen de producten, beschikken over de broncode en onderhouden goede relaties met de oorspronkelijke ontwikkelaars. Daarom kunnen we vrijwel al jouw maatwerkwensen zelf of in samenspraak met de Open Source community realiseren. Je hebt zekerheid dat de oplossing past in de filosofie van jouw product en organisatie.

Interesse gewekt? Neem nu contact op!

Klik op de button, stuur een e-mail naar sales@vicus.nl of bel 033 461 1196.


Neem contact op met de experts

Neem contact op met Luuk Roovers van Vicus voor Realiseren

Luuk Roovers, Directeur / consultant

Vicus past de oplossingen effectief en efficiënt op jouw bedrijfssituatie toe.