X
Contact
Direct advies?
 033 461 1196
<
Contact
Direct advies?
 033 461 1196

Pakketkeuze afgestemd op jouw zaak

Open Source bedrijfsapplicaties

Je hebt de voordelen van Open Source onderzocht en bent overtuigd. Je wil graag Open Source toepassen in uw organisatie, maar weet nog niet precies welk pakket het beste bij jouw organisatie past.

Vicus legt uit wat je nodig hebt en helpt je op een overzichtelijke manier en met het juiste inzicht een stap verder. Hierbij onderscheidt Vicus zich vooral door de uitgebreide expertise en ervaring met een verscheidenheid aan topproducten.

Vicus helpt en begeleidt je bij de keuze voor een passend systeem. De Vicus-consultants stellen altijd precies de juiste vragen aan de klant. Wij gaan vooral uit van de businessdoelstellingen in plaats van de technische vereisten van een project.

Voor de implementatie beschikt Vicus over het breedste assortiment van de beste producten op het gebied van klantgerelateerde oplossingen. De uitgebreide kennis van het portfolio ondersteunt dit des te meer. Het zeer brede scala aan producten illustreert Vicus met een helder overzicht van het portfolio.

Voorbeeld: welk vtiger CRM pakket is het beste voor mijn organisatie?

Samen met jou zetten we de belangrijkste wensen en eisen op een rij. We kijken samen met je naar de aard van jouw organisatie en laten je ervaren welke van de vtiger CRM pakketten het meest aansluit op jouw wensen.

Voorbeeld: is Joomla! of WordPress het meest geschikte CMS voor mijn organisatie? Of is er wellicht nog een betere oplossing?

Met onze kennis van zaken gaan wij met jou aan de slag om je de belangrijkste verschillen van de twee pakketten te laten ervaren. In hands on sessies laten wij je zien welk pakket het beste bij jouw organisatie past.

Voorbeeld: ik wil mijn hele bedrijf op Open Source software laten werken!

Dit kunnen wij ons heel goed voorstellen. Je kunt heel ver komen met deze instelling. Je gaat enorm veel besparen op licentiekosten. Maar... welk pakket of combinatie van pakketten is voor jou het meest efficiënt? Welke integratie mogelijkheden zijn al beschikbaar, welke kunnen relatief snel worden aangebracht zodat je werkt met een geïntegreerd systeem?

In workshops laten we je zien wat er beschikbaar is en welke onderdelen wellicht nog als maatwerk ontwikkeld moeten worden. Tevens laten wij met calculaties zien dat je ondanks investering in maatwerk een positief rendement overhoudt als je kiest voor Open Source. Je betaalt immers voor de software en hebt geen licentiekosten!

Interesse gewekt? Neem nu contact op!

Klik op de button, stuur een e-mail naar sales@vicus.nl of bel 033 461 1196.


Neem contact op met de experts

Neem contact op met Helenus de Rijke van Vicus voor Pakketselectie

Helenus de Rijke, Directeur / consultant

Als je nog niet overtuigd bent van jouw keuze, helpt Vicus je graag verder.